Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
možeš na SC provijerit za svaki model dužinu amortizera
sad nemogu nači temu davno sam uspoređivao amortizere za minarelli koliko se siječam f15 ima najduži a f12 najkrači,od peugota isto odgovaraju.možeš na SC provijerit za svaki model dužinu amortizera
thnx, naso sam, preko tvog nicka, evo link, pa, neka se nadje: http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,29094.0.htmldal netko probao kombinirat na malagutiju F12? meni se cini da mi je malo prekratak amortizer, pogotovo kad je dvoje ljudi, onda se fest stisne!
Kak ne pašu, ja imam s f15 amortizer na aeroxu i bio je plug&play. Nisam htio stavljat distancer nego sam samo stavio taj viši amortizer. Evo već se vozim pola godine i nema nigdje lufta, a blok nije nigdje napuko.
nađi onda neki između.kod si uzimo baš najduži?meni je čak i airbox udaro u ramu a centralnu sam davno eliminirao
ja imam original 25cm, nabavio sam bio 29cm i to je bio očaj, motor glupo strši nogare ne funkcioniraju i airbox mi udara u kostur!mjereno od rupe do rupe.
ako želiš poslat ću ti ja ovaj od 29cm(od rupe do rupe) pa probaj jer od tog tvog ogromnog mislim da neće bit ništa.