Tehnički kutak > Blokade

tehniči pregled: treba mi blokada

<< < (4/7) > >>

sillencer:
Meni je baotian išao 30 na valjcima.Napisao mi je nepravilan rad motora i nisam prošao, tak da mora nabrat barem 40.

marin-w:

--- Citat: sillencer - 26 Ožujak, 2012, 09:48:49 ---Meni je baotian išao 30 na valjcima.Napisao mi je nepravilan rad motora i nisam prošao, tak da mora nabrat barem 40.

--- Kraj citata ---

Onda ti je trokirao ?
Ne smije trokirat....sto se sa el blokadom tesko postigne...
Meni nije trokirao,isao je 34-35 i prosao sam 

sillencer:
nije trokirao ,stavio sam blokadu na šiber kaj ga diže membrana.

danc00:

--- Citat: mark055 - 20 Ožujak, 2012, 18:34:39 ---eo napravio sam si tu blokadu.. al sad skuter nece preko 25  :laughing7:
jel sad ja nju moram mal jos stanjit? ili šta da mi ide oko 45-50 :D

--- Kraj citata ---

Haha, pa 25 je manje od 50km/h, i ti tehnički prolaziš, to što ide 25km/h nije njihova briga, veliš da ti je to dosta, a da se misliš brže vozit kupil bi nešto jače od 50ccm...pa si nek misli on :icon_thumright:

marin-w:

--- Citat: danc00 - 26 Ožujak, 2012, 14:38:02 ---Haha, pa 25 je manje od 50km/h, i ti tehnički prolaziš, to što ide 25km/h nije njihova briga, veliš da ti je to dosta, a da se misliš brže vozit kupil bi nešto jače od 50ccm...pa si nek misli on :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

I ne zaboravi,da urice pokazuju 50 a to sto on na valjcima pokazuje 25 to ti bas nije jasno  :dontknow:

I ako ti ide 25 napumpaj gume prije tehnickog  pa ce ic jos malo brze  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju