Tehnički kutak > Blokade

tehniči pregled: treba mi blokada

<< < (5/7) > >>

Aprilia97:
Neznam kako je vama na karburatoru,kako se gas prima na njemu....ali ja mogu s druge stranee,s kontra strane od one vide za gas gdje se namješta,stavit vidu ili šaraf,pa na njega namjestit da se gas ne otvara previše i onda neide preko 50  :icon_thumright:

mark055:
ja sam svoj uspio regat..38 km/h na valjcima
samo sam morao kući po blatobran se vraćat i  za nista vise nije gnjavio xD

igor.sb:

--- Citat: danc00 - 26 Ožujak, 2012, 14:38:02 ---Haha, pa 25 je manje od 50km/h, i ti tehnički prolaziš, to što ide 25km/h nije njihova briga, veliš da ti je to dosta, a da se misliš brže vozit kupil bi nešto jače od 50ccm...pa si nek misli on :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

manje je, ali nemos pretjerivat, ne bi bio prvi kojeg ne bi pustili, jer ide preslabo

--- Citat: Aprilia97 - 26 Ožujak, 2012, 15:22:41 ---Neznam kako je vama na karburatoru,kako se gas prima na njemu....ali ja mogu s druge stranee,s kontra strane od one vide za gas gdje se namješta,stavit vidu ili šaraf,pa na njega namjestit da se gas ne otvara previše i onda neide preko 50  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

tvoj i onak ne ide preko 50 odblokiran  :dontknow:

mark055:

--- Citat: igor.sb - 26 Ožujak, 2012, 15:23:59 ---tvoj i onak ne ide preko 50 odblokiran  :dontknow:

--- Kraj citata ---
:toothy12:  :toothy12:
pa kolko ide tvoj silverstone da ti moras stavljat blokadu

Maestral:
Ako u prometnoj dozvoli pise da ide 50 a na valjcima ide 30 onda nesto sa vozilom ne stima i moze se smatrati tejnicki nepispravnim.

To da je netko tako prosao je stvar lijenosti kontrolora.

Zrihtaj to kako spada barem za tehnicki kada vec ince krsisi propise

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju