Tehnički kutak > Blokade

tehniči pregled: treba mi blokada

(1/7) > >>

mark055:
tražio sam teme kako se stavlja blokada na variomat da skuter ide 50 km/h al nisam nista konkretno uspijeo nać.
znači aprilia sr50 morini
znam da ide neki prsten,,al neznam nista vise,,
kako se stavlja,gdje točno, koje su dimenzije ?=?????

ili neku drugu blokadu da sredim a da me nekošta xD jer se nemaaa

marin-w:

--- Citat: mark055 - 12 Ožujak, 2012, 18:34:56 ---tražio sam teme kako se stavlja blokada na variomat da skuter ide 50 km/h al nisam nista konkretno uspijeo nać.
znači aprilia sr50 morini
znam da ide neki prsten,,al neznam nista vise,,
kako se stavlja,gdje točno, koje su dimenzije ?=?????

ili neku drugu blokadu da sredim a da me nekošta xD jer se nemaaa

--- Kraj citata ---

Plasticni prsten se stavlja na bolcen izmedju ventilvara i multivara. Znaci ispod remena na bolcen.
Takav prsten dobijes sa malossi multivarom,ili ga mozes posudit ili kupit a najcesce ce ti ga poklonit u svakom servisu za skutere.
Ako ti trebaju dimenzije mogu ti pogledat pa javit. Ja uspjesno blokiram peugeot i piaggio na 49 km/h

kurbla001:
vidiš ja nisam uspio tako na 49 blokati......sa tim prstenom je išao 65-70kmh.....mjereno na onom valjku na tehn. pregledu.....

marin-w:

--- Citat: kurbla001 - 12 Ožujak, 2012, 18:44:04 ---vidiš ja nisam uspio tako na 49 blokati......sa tim prstenom je išao 65-70kmh.....mjereno na onom valjku na tehn. pregledu.....

--- Kraj citata ---

Ali ja imam na oba dva 50ccm.
Znaci da ti treba siri prsten. Da se to lako napravit tj nadjes plasticnu cijev odgovarajuceg promjera i odrezes.

JogFromYamaha:
ili slozi elektricnu ili na prsten
taj prsten te kosta 13kn

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju