Općenito > Generalno o skuterima
Kupnja skutera do 50 ccm
steeef:
bilo kaj sa pigaggio agregatom (piaggio grupacija,novi sr,runner,nrg,derbi gp1..)
marin-w:
--- Citat: RoSsI 46 - 04 Travanj, 2012, 15:03:46 ---mislim da se ne ispalti kupovat polovni skuter jedino ako je dobro očuvan..npr. jedan moj susjed je kupio speedfight-a neznam koje godište i dao je za njega oko 4 tkn s time da mu se drugi dan cijela mašina razletila i morao je kupit novi kit i još dosta toga i da bi nakon tog kvara skuter bio skoro svaki dan kod mehaničara, na kraju ga je sve to došlo preko 10 tkn..šta je je novo je novo :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Mislis,ne bi se slozio ! Ja sam svoj kupio za 500e,ulozio 1000kn..kad odbijem kufer,nosac,nosac kufera,variomat,auspuh i jos neke sitnice koje sam skinuo i prodao sa njega. Danas me zove kupac iz istre da ga prodam za 7tkn :icon_thumright:, vec sam odbio kupca prije 4mj. Mislim da cu i ovog jer nemam vremena cackat po drugom skuteru ....... Na oglasniku je tek toliko ako se odlucim ...... ispitivam trziste :)
marin-w:
--- Citat: RoSsI 46 - 04 Travanj, 2012, 15:03:46 ---mislim da se ne ispalti kupovat polovni skuter jedino ako je dobro očuvan..npr. jedan moj susjed je kupio speedfight-a neznam koje godište i dao je za njega oko 4 tkn s time da mu se drugi dan cijela mašina razletila i morao je kupit novi kit i još dosta toga i da bi nakon tog kvara skuter bio skoro svaki dan kod mehaničara, na kraju ga je sve to došlo preko 10 tkn..šta je je novo je novo :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Da je vlasnik bio mehanicar ili imalo zainteresiran ga nebi toliko kostalo :icon_thumright:
Za takve ljude je samo novo :icon_thumright:
RoSsI 46:
a pazi probao ga kod tog bivšeg vlasnika napravio par đireva i sve super došao doma i durgi dan odu pare u vjetar :sad1:
Aprilia97:
ja sam ga kupio od čovjeka kojeg znam imo je 150 km,i sve super,tako da bi ti bilo najbolje da kupiš od čovjeka kojeg poznaš il nekog s foruma,pa znaš šta je rađeno na motoru i sve imaš u temama :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju