Općenito > Generalno o skuterima
Kupnja skutera do 50 ccm
Addicted:
Znači podjeljeno mišljenje za sp... ima ko iskustva sa gp1. ovo sa njuškala nije open verzija, kaj mislite o tome? i kolko mjesta ima za suvozača?
Aprilia97:
--- Citat: Addicted - 04 Travanj, 2012, 15:47:07 ---Znači podjeljeno mišljenje za sp... ima ko iskustva sa gp1. ovo sa njuškala nije open verzija, kaj mislite o tome? i kolko mjesta ima za suvozača?
--- Kraj citata ---
ne sviđa mi se on nikako :nono:
steeef:
--- Citat: Addicted - 04 Travanj, 2012, 15:47:07 ---Znači podjeljeno mišljenje za sp... ima ko iskustva sa gp1. ovo sa njuškala nije open verzija, kaj mislite o tome? i kolko mjesta ima za suvozača?
--- Kraj citata ---
na derbiu imaš malo mjesta za suvozača ak te to intersira..
open je klasični skuter dok racing verzija ima stražnju vilicu i lanac ko sporCki motor al mu je mana dupli prijenos..
--- Citat: Aprilia97 - 04 Travanj, 2012, 15:52:53 ---ne sviđa mi se on nikako :nono:
--- Kraj citata ---
dečec,njemu je očito zapel za oko i pita nešt o tehničkim karakteristikama tog skutera..to kaj se tebi ne sviđa nit je bitno nit si njemu pomogel!
Aprilia97:
pa vidiš da pita koliko ima mjesta za suvozača,i ljepo sam reko da mi se za to nesviđa,za tu upotrebu
steeef:
pital je za iskustva..a pošto ni vozačke nemaš sigurno ti je neko dal skuter i napravil si s njim 800km pa mu moreš reć te stvari iz iskustva,jel?
lupaš i to redovito a niš konkretno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju