Općenito > Generalno o skuterima

Kupnja skutera do 50 ccm

<< < (14/23) > >>

giannelli:
aprilia sr50r je najkvalitetnij skuter sa piaggio agregatom. vrijedi svaku kunu neces pozalit sa apriliom. govorim iz iskustva jer trenutno imam i nrg power i apriliu sr50r i stvarno vidim koliko je samo u kocnice vise uzlozeno, ciklistika je masu bolja ovjes takodjer. svijetla su takodjer dosta bolja mislim da jena aprilij skoro svaki detalj pazen

RoSsI 46:
Speedfight 2 sa vodenim hlađenjem..na njuškalu se zna naći jako dobra cijena Peugeot skutera..ja ga već imam 4 godine i nije bilo nikakvih problema sa njim sjedi, pali i vozi  :icon_thumright:

marin-w:

--- Citat: RoSsI 46 - 04 Travanj, 2012, 14:38:20 ---Speedfight 2 sa vodenim hlađenjem..na njuškalu se zna naći jako dobra cijena Peugeot skutera..ja ga već imam 4 godine i nije bilo nikakvih problema sa njim sjedi, pali i vozi  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Je,i prosao si sa njim 5tkm u 4 godine. Ima moja punica diesis koji ima 10godina i 6tkm....nikad problema sa njim kad ga vozi najvise 5km u komadu  :icon_thumright: 

Covjek kupuje novi skuter....ne polovni. Svaki polovni skuter donosi i min 1000kn ulaganja  :icon_thumright:

marin-w:
Ne mislim nista lose za peugeot....pa prooslu sezonu sam bio do Istre 120km i za 5 min nazad jos 120km i to kad su bile one temperature blizu 40 c bez stajanja i ikakvih problema .....

Ali nemozes uzet tvoj serijski slabo vozen skuter za primjer....pa nemas jos ni vozacku.... :dontknow:

RoSsI 46:
mislim da se ne ispalti kupovat polovni skuter jedino ako je dobro očuvan..npr. jedan moj susjed je kupio speedfight-a neznam koje godište i dao je za njega oko 4 tkn s time da mu se drugi dan cijela mašina razletila i morao je kupit novi kit i još dosta toga i da bi nakon tog kvara skuter bio skoro svaki dan kod mehaničara, na kraju ga je sve to došlo preko 10 tkn..šta je je novo je novo  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju