Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Imam ja na svom fajtu xenon vec tri godine i jos uvijek mi je isti akumulator.Jasno je da namotaj ne moze izdrzti da napoji xenon sa dovoljno struje da bi radio i dan i noc bez problema al ako se spoji kao dugo svjetlo kao sto je kod mene pa danju vozis pod kratkim a noću opet pod kratkim a samo po potrebi dugo xenon onda nemas nikakvih problema jer akumulator moze to da podnese.Jos da napomenem da je kod mene onaj malecki balast koji provjereno manje struje treba da upali a i da radi. Cuo sam da ga zovu digitalni al opet nisam siguran.Znaci uglavnom je maleni i ima kao jos neku prigusnicu posebno.
iste takve xenone ja imam u autu....tako da vidit cu sto napraviti....aku je nov od 6 ah tako da mu nis nece bit ako se jednom isprazni
Ma smontiraj to i radit ce ti, stavi plus na zicu od trube i izvuci jedan prekidac i vozi, ne boj se nista.... vec misec dana je xen na roxu i voziSent from my U8650 using Tapatalk
koji si xenon stavio na rox-a h4?
a ako ima samo jednu zarulju onda je sigurno h4 i to bixenon.....sad sam opet smuen!!! hahahahamorat cu ja to i kopat