Tek sad vidim da si kupil 4T..
Lijep je skuter nema šta, puno ljepši od starijeg modela, pogotovo mi se sviđa pradnji kraj.
Dobro je to kaj malo troši i ne zuji, jedino kaj slabo ide , nisi još rekel jel slabije ode od metrakita
BTW i po lijepoj cijeni si ga dobil
da,i meni je puno ljepši nego stari model,nikako ga se nadgledati pogotovo od naprijeda kao sto kazes,crna je bila must have jer mi je to najdraza boja...
stvarno malo trosi a posto se gorivo penje u nedogled ovo je bio pravi potez,iskreno ovo je melem za usi nema onog zujanja kod nadrkanih 50-ki i 70-ki bas ono krstaris cestom...a gledaj ja nisam rekao da jede cestu ali govorit da ide lose su gluposti,zna se sta ide lose,dobro i sta jede cestu...
ne znam jesi li imao prilike voziti serijskog vx-a ali ja sam jucer okreno 100 kilometara i uopce mi nije dosadio dok meni inace sve dosadi u roku 20 kilometara voznje...do 90 kad sam sam fino ide,105 uspravno bez problema,zalegnuto 115...putna brzina u dvoje(uspravno) bez problema 90,zalegnuto 105kmh...meni iskreno ne treba vise,na obilaznici nikome ne smetam,jucer sam bas vozio jednu prijateljicu i prijatelja,jako mali sam pad snage primjetio...necu sigurno lagati,samo kazem kako sam se i ja iznenadio...
tako da ja mislim da se nikako ne moze reci da ide lose jer je jedan od najbrzih u klasi,naravno ne moze se mjeriti sa BB-om,ali zato i BB trosi 5l...
je slabiji je od metrakita u ubraznju naravno,ali vec sam na pocetku napisao da mi to sada nista ne znaci,uzmimo u obzir:
da je metrakit trosio oko 7l teranja,na 100 kmh samo sto se nije raspo,dero se uzasno i nije se bilo ugodno voziti na vecim brzinama,a o potrosnosti dijelova da i ne pricam,svaki dan rastavljanje i nisam se ni po gradu mogo voziti zbog policije...i sta ja imam od toga sto je on imao samo bolje ubrzanje?-nist
vx trosi 3.5-4l,na 100 km/h imas osjecaj ko da si u lađi i ugodno se voziti jer nsita ne zuji i nemas osjecaj da ce se raspasti,velika tablica niko mi nis ne moze,samo toci vozi nema brige o nikakvim stalnim servisima,milina...
lijepa je cijena a jos ljepse sto ga je dao na rate