j**** ti zivot krvavi kad moram kresat sve odreda za svoj imendan...
ugl da skratim,vani lijepo vrijeme,odlučio sam sastaviti prijenos i malo testirati skuter da vidim kako ide sa polutkom...
sve slozim,upali iz prve,malo mu na leru dajem gas i odjednom bumm,ja se usro ko grlica koliko je puklo,odma gasim skuter i bacam pogled na deklo...
cim sam vidio sve mi je bilo jasno,deklo eksplodiralo doslvno,kvačilo se rasulo...
i sjetim se da ja budala idotska nisam namontirao zvono,zvono je bilo na stolu a svi ostali dijelovi na podu i totalno sam zaboravio na njega...
na sreću oslo je "samo" kvacilo i deklo,kao da sam znao pa sam jučer od hrce kupio za jeftine pare novo ofarbano deklo jer mi je bilo neisplativo farbati svoje s ozbirom da sam ga dobio za 100 kn,polutka na srecu nije dobila po pički,znaci moram samo kvačilo nabaviti,federe kvacila imam zute nove tako da ne moram to narucivati...
ma nije stvar ni para,nego mi se to nikada u zivotu nije dogodilo a rastavio sam prijenos mali milion puta,al eto kad te neće onda te neće i mos se slikat...
vjerojatno cu uzeti ovo kvačilo ili neko polovno u super stanju,sta da radim nemam izbora sada osim da nastavim kresat sve sto mi padne na pamet:
http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288708613985047&target=productdetail&category1=A%3AA_GILERA%3AA_GILERA_RUNNER125VX06&category2=CAT%3ACAT_ANTRIEB