Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (186/217) > >>

Grale:
Ok, al nemoraš onda nekome govorit da piše gluposti a vidi se da se zajebava.
Za rolice sam napisal da koštaju skoro ko dva seta npr.19x15,5 rolica.
U skutermotu sam gledal 130 kn, al ok bilo pa prošlo.
Inače lepo mu stoji crna boja, iako je runner(još  tome i novi :P )

--- Citat: steeef - 23 Veljača, 2013, 16:02:47 ---
skuter dobro izgleda,sad moreš bit dark knight i sa smokeom u bandu :P

--- Kraj citata ---
:toothy9:

pralas:

--- Citat: steeef - 23 Veljača, 2013, 16:02:47 ---onda realno ako ti nije bitno jel skuter ide malo bolje il lošije nije ti bila potrebna ni polutka al sad ak ju već imaš glupo je ne doštelat to do kraja.
trebal si kak smo ti govorili,one stare rolice 9.5 skinut na 9 gr i probat..videl bi da je teško pa uzet onda odma 8.5 umjesto ovih 9 na koje si bacil pare.
govorim to baš zato kad su preskupe te malossi rolice pa da se ne gomilaju doma setovi nepotrebno..
al poigrat se pa da se iskoristi sav potencijal mašine i prijenosa..zakaj ne?

skuter dobro izgleda,sad moreš bit dark knight i sa smokeom u bandu :P
šalim se naravno..samo da je ta vilica tamnija i to bi bilo to.

--- Kraj citata ---
iskreno šefe ni nije mi trebala polutka,ne znam ni sam zasto sam je kupio čak sam razmisljao da je i prodam...al sa polutkom totalno drugačije skuter radi,kao da je mirniji kroz ubrzanje,ljepse povlači ne znam kako da ti objasnim...skupe se role pun rac,jedino da prodam jedan od setova pa onda kupiti,stavio sam u prodaju pa cemo vidjeti...
jedino sam sa onom starom polutkom i 9.5gr ima bolji start,a to je zato sto se i vrtio 400 okretaja vise nego sada...al treba dati vremena i remenu da sjedne,jer je onaj remen imao 7 000 km a to je velika razlika...

dobro izgleda skutač,jedino kao sto kazes da su vilice tamnije al jebiga,dobro je i ovako ;)

walkay:
Dobro izgleda skuter, nema tu rasprave, kad budes imao para, probas jos staviti lakse i dovidenja! Vidim da ti nije hladno ako se vozikas!  ;D

pralas:

--- Citat: walkay - 23 Veljača, 2013, 19:03:10 ---Dobro izgleda skuter, nema tu rasprave, kad budes imao para, probas jos staviti lakse i dovidenja! Vidim da ti nije hladno ako se vozikas!  ;D

--- Kraj citata ---
fala care,pda kad bude bio pri novcima mogao bi jos probati 0.5 gr lakse...
ma kakvo vozikanje,izvezao ga van samo da ga upalim,nema voznje jos sigurno 3 tjedna...mora biti bar 13-14 stupnjeva,nije mi sila da se smrznem ko pička ak ne moram  :)

balicdim:

--- Citat: pralas - 24 Veljača, 2013, 15:55:38 ---
--- Citat: walkay - 23 Veljača, 2013, 19:03:10 ---Dobro izgleda skuter, nema tu rasprave, kad budes imao para, probas jos staviti lakse i dovidenja! Vidim da ti nije hladno ako se vozikas!  ;D

--- Kraj citata ---
fala care,pda kad bude bio pri novcima mogao bi jos probati 0.5 gr lakse...
ma kakvo vozikanje,izvezao ga van samo da ga upalim,nema voznje jos sigurno 3 tjedna...mora biti bar 13-14 stupnjeva,nije mi sila da se smrznem ko pička ak ne moram  :)

--- Kraj citata ---

treba imat muda da se voziš po ovom vremenu  ;D

pitaj gumy-ja šta je vidio neki dan  :toothy9:

čujem da izuvač dobiva novi styling detalj (možda je već gore?)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju