Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (187/217) > >>

pralas:

--- Citat: balicdim - 24 Veljača, 2013, 20:20:50 ---
--- Citat: pralas - 24 Veljača, 2013, 15:55:38 ---
--- Citat: walkay - 23 Veljača, 2013, 19:03:10 ---Dobro izgleda skuter, nema tu rasprave, kad budes imao para, probas jos staviti lakse i dovidenja! Vidim da ti nije hladno ako se vozikas!  ;D

--- Kraj citata ---
fala care,pda kad bude bio pri novcima mogao bi jos probati 0.5 gr lakse...
ma kakvo vozikanje,izvezao ga van samo da ga upalim,nema voznje jos sigurno 3 tjedna...mora biti bar 13-14 stupnjeva,nije mi sila da se smrznem ko pička ak ne moram  :)

--- Kraj citata ---

treba imat muda da se voziš po ovom vremenu  ;D

pitaj gumy-ja šta je vidio neki dan  :toothy9:

čujem da izuvač dobiva novi styling detalj (možda je već gore?)

--- Kraj citata ---
vidim ja tebe svaki dan kad prolaziš,za tebe nema lošeg vremena i kapa do poda ALI ja cu rađe samo gledati kako se vozis  :laughing7:
po meni prava sezona počinje iznad 20.3,a do tada samo neka miruje osim ako ne naleti neki topli dan...

dada vidim svi već znaju,nije jos gore,ali cim počme sezona bit će :D

_r0bi_:
Ako smijem primjetit,
Ranerica je na nivou Valpovacke cistoce i urednosti  :icon_thumright:   :glasses9:
Radujemo se vasem dolasku :hello: M.r. Team & Pacic Team Valpovo  :icon_biggrin:

balicdim:

--- Citat: _r0bi_ - 25 Veljača, 2013, 05:42:54 ---Ako smijem primjetit,
Ranerica je na nivou Valpovacke cistoce i urednosti  :icon_thumright:   :glasses9:
Radujemo se vasem dolasku :hello: M.r. Team & Pacic Team Valpovo  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

khmmmm, što bi trebalo ovo značit (nalja još nije gore nije bilo prolike za prenje  :drunken_smilie: )

kod čovjeka ni prašina neće u garažu koliko opreme ima, mora dvokotač bit uredan  :laughing7:

mhr-team:

--- Citat: pralas - 23 Veljača, 2013, 15:40:43 ---
--- Citat: stylingmaniac - 23 Veljača, 2013, 15:34:50 ---sviđa mi se, uredno i upicanjeno  ;D jesi razmišlajo baciti felge u drugu boju, npr. crna (iako bi onda previše crn bio) ili neka antracit (pitanje je kako bi išla uz ostatak)

--- Kraj citata ---
frende trebale su felge ici u sjajnu crnu preko zime ali sam odustao,iskreno ne da mi se vise ni rolice promjeniti a kamoli skidati felge,bla bla  ;D
meni se sviđa i ovako,bio bi previse crn da sam i felge u crnu ofarbao a onda bi morao i vilice jer inače to ne bi bilo to ,al kao sto sam rekao šarafanje mi pojelo živce,samo vožnja :D

--- Kraj citata ---

a da si u zlatnu?  :laughing7:

pralas:

--- Citat: _r0bi_ - 25 Veljača, 2013, 05:42:54 ---Ako smijem primjetit,

--- Kraj citata ---
isssoo miki,pa ovaj komentar je zlata vrijedan,kad mi bratić kaže da je runnerica na razini Valpovačke čistoće mislim da je onda sve jasno :D

dolazim prijatelju,čim zatopli,za neka 4 tjedna otprilike :)

mhr-team:e upravo to,razmisljao sam i o zlatnoj,ali ne da mi se vise drkat...kak bi steef reko od staylinga se ne živi,važno da on ide fino i da je masina tip top a iovako mi je izuvač na visokoj razini sto se tiče izgleda(bar ja tako mislim)  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju