Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (185/217) > >>

STJELE:
sviđa mi se, uredno i upicanjeno  ;D jesi razmišlajo baciti felge u drugu boju, npr. crna (iako bi onda previše crn bio) ili neka antracit (pitanje je kako bi išla uz ostatak)

Grale:
De se razjebi malo, ne vidiš smajlić?
Zajebavam te za zategnutost šarafa, ako nisi skužil...
Al za polutku ozbiljno mislim,al ok, ak buš u mogućnosti uzet druge rolice uzmi, tu ti niko nemre utjecat.
Ipak je set tih dimenzija rolica ko dva seta ovih za 50-tke.
Ali si trebal uzet od 8,5 g odma, i kombinirat sa onim od 9,5 koje si prije imal, pa onda nebi sad imal problem.
Imal bi gramaže 8,5-9,0-9,5 na raspologanju i mogel bi fino naštelat skuter.
Ako sad ide bolje naspram serijske polutke, dok se bolje naštela bi trebal još bolje ić, a sumnjam da nebi štel da ti još bolje skuter ide.

pralas:

--- Citat: stylingmaniac - 23 Veljača, 2013, 15:34:50 ---sviđa mi se, uredno i upicanjeno  ;D jesi razmišlajo baciti felge u drugu boju, npr. crna (iako bi onda previše crn bio) ili neka antracit (pitanje je kako bi išla uz ostatak)

--- Kraj citata ---
frende trebale su felge ici u sjajnu crnu preko zime ali sam odustao,iskreno ne da mi se vise ni rolice promjeniti a kamoli skidati felge,bla bla  ;D
meni se sviđa i ovako,bio bi previse crn da sam i felge u crnu ofarbao a onda bi morao i vilice jer inače to ne bi bilo to ,al kao sto sam rekao šarafanje mi pojelo živce,samo vožnja :D

pralas:

--- Citat: Grale - 23 Veljača, 2013, 15:34:58 ---De se razjebi malo, ne vidiš smajlić?
Zajebavam te za zategnutost šarafa, ako nisi skužil...
Al za polutku ozbiljno mislim,al ok, ak buš u mogućnosti uzet druge rolice uzmi, tu ti niko nemre utjecat.
Ipak je set tih dimenzija rolica ko dva seta ovih za 50-tke.
Ali si trebal uzet od 8,5 g odma, i kombinirat sa onim od 9,5 koje si prije imal, pa onda nebi sad imal problem.
Imal bi gramaže 8,5-9,0-9,5 na raspologanju i mogel bi fino naštelat skuter.
Ako sad ide bolje naspram serijske polutke, dok se bolje naštela bi trebal još bolje ić, a sumnjam da nebi štel da ti još bolje skuter ide.

--- Kraj citata ---
sve 5
malo sam kratak sa živcima u zadnje vrijeme pa mi onakvi komentari odmah dignu tlak...
nisu rolice jeftine kao sto kazes,170 kn mi treba...sad mi stvarno ne igra ulogu to malo sto ce bolje ici,ima vremena...ide jako dobro sada a i remen je jos nov nije ni sjeo kako treba,kad budem pri novcima kupit cu nove gume,kočione pločice i onda bi odmah mogao staviti i druge rolice pa vidjeti

steeef:
onda realno ako ti nije bitno jel skuter ide malo bolje il lošije nije ti bila potrebna ni polutka al sad ak ju već imaš glupo je ne doštelat to do kraja.
trebal si kak smo ti govorili,one stare rolice 9.5 skinut na 9 gr i probat..videl bi da je teško pa uzet onda odma 8.5 umjesto ovih 9 na koje si bacil pare.
govorim to baš zato kad su preskupe te malossi rolice pa da se ne gomilaju doma setovi nepotrebno..
al poigrat se pa da se iskoristi sav potencijal mašine i prijenosa..zakaj ne?

skuter dobro izgleda,sad moreš bit dark knight i sa smokeom u bandu :P
šalim se naravno..samo da je ta vilica tamnija i to bi bilo to.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju