Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (175/217) > >>

Grale:
Daj radije izbusi te stare rolice za pol grama nego da kupujes nove...
Posudi vagu od dombe( kad već nećeš novu kupit :P ) i izbusi pa vidi kak se bu s njima vrtel...

pralas:

--- Citat: Grale - 20 Siječanj, 2013, 16:58:00 ---Daj radije izbusi te stare rolice za pol grama nego da kupujes nove...
Posudi vagu od dombe( kad već nećeš novu kupit :P ) i izbusi pa vidi kak se bu s njima vrtel...

--- Kraj citata ---
necu,neda mi se drkat s tim i 100x prijenos rastavljat,meni se skuter vec popeo preko glave..
kako god hoce nek ide s tim 9.0gr ko ga jebe,iako postoje 2 opcije ili 9.0 ili 8.5gr,probat cu prvo sa 9.0 pa kako bude,ako bude falilo jos okretaja kad budem pri novcima kupit cu lakse i toe to

steeef:
nemas se kaj drkat 100 puta,skines ih na 9 i probas pa vidis di si i nebudes bar bacil pare u vjetar,opet.
ako fali okretaja opet malo probusis i toe to.
al dobro,ako si neces sam pomoci,kupuj setove rolica..drkal se budes i ovak ionak s deklom i svim.

pralas:
sam polako,sredit cemo mi to ;)

neuromaniac:
prijenos je najzajebanija stvar za štelovat , ja sam sa nrg-jem poludio , kupio 3-4 seta rolica pa sam ih na kraju bušio , otopile se pare , kako god okreneš negine ti skidanje dekla bar 10 puta  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju