Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
pralas:
--- Citat: walkay - 20 Siječanj, 2013, 16:21:04 ---Pa kupi te lakse od RMS-a i razradi remen, pa ces vidjeti dali valja ili ne. Ako vidis da ti fali jos okretaja uzmes lakse Malossi rolice drugi put i to ces ostaviti.
--- Kraj citata ---
kada si ti stavio polini kevlar jesi isto izgubio na okretajima dok remen nije sjeo ili?
mislim da budem uzeo 9.0 gr pa cemo vidjeti situaciju kad jos sjedne remen kako treba
walkay:
Pa nisam primjetio pad okretaja, kad nisam stavio multimetar, tek kad sam stavio Polini vario ali znam da sam imao los start dok nije sjeo remen.
Domba:
--- Citat: pralas - 20 Siječanj, 2013, 15:58:07 ---nije losa ideja al mi fali vagica ;D
--- Kraj citata ---
E care samo navrati i rijesimo to :) Samo moras obecati da nikakve ilegalne supstance neces vagati :)
pralas:
--- Citat: Domba - 20 Siječanj, 2013, 16:31:37 ---
--- Citat: pralas - 20 Siječanj, 2013, 15:58:07 ---nije losa ideja al mi fali vagica ;D
--- Kraj citata ---
E care samo navrati i rijesimo to :) Samo moras obecati da nikakve ilegalne supstance neces vagati :)
--- Kraj citata ---
walkay:dobro onda,bit ce da i mene to zajebava dok remen ne sjedne,budem uzeo onda 9.0gr pa cemo vidjeti :icon_thumright:
Domba:odlično care,kad kupim rms role 9.0 gr onda cemo izvagati da vidimo koliko su zaista i isto tako cemo izvagat ove malossi 9.5gr pa vidjeti koja je točno razlika u gramazi,cujemo se iduci vikend :icon_thumright:
Domba:
no frx, kada god stignes i kako god hoces.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju