Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
pralas:
walkay mi preporucio da odem u trgovinu MD auto jer navodno narucuju malossi dijelove i serijske...
nisam nikad tamo bio jer se to nedavno otvorilo i sad mi žao,trgovina je za 5,odmah me ponudili kavom hah,ljubaznost i usluga na mjestu,ugl reko sam mu da mi trebaju malossi role 20x17 9.0 gr i gle čuda vec ce u srijedu biti kod mene :D
a ja se tu j**** i narucujem izvana sto se oduzi na mjesec dana čekanja zbog carina i sličnog...
drago mi je da sam uzeo malossi role,jer to ne moram ni vagati,znam točno kolika je razlika u odnosu na ove i to je to...i ubuduce tamo kupujem...
za vikend budem složio sve al mislim da ovaj put necu testirat dok stvarno ne zatopli,vazno da on bude spreman :laughing7:
zadnjih 20 kn mi ostalo u novčaniku,na srecu sto sam prije pokupovao sva ulja za servis i filter
igor.sb:
sta iz kine narucuejs malossi role?
ako je iz italije nema tu veze ni carina nit ista, samo grbavi brzi talijani
onaj tko ti je rekao da torq trazi teze role bio je u pravu ali to vazi samo za BB
pralas:
--- Citat: igor.sb - 21 Siječanj, 2013, 17:07:41 ---sta iz kine narucuejs malossi role?
ako je iz italije nema tu veze ni carina nit ista, samo grbavi brzi talijani
onaj tko ti je rekao da torq trazi teze role bio je u pravu ali to vazi samo za BB
--- Kraj citata ---
ma Domba i ja narucili preko malossistorea,prvo im je trebalo jedno 2 tjedna da jave da prvo moraju napraviti rolice a onda jos dok su poslali i dok su dosle,ispalo točno mjesec dana...na srecu sto je zima pa mi se ne zuri al svejedno vise volim da su odmah tu pa da mogu namontirati i da sam miran...
da,pričao sam sa goranom on je rekao da je na bb-u dobio preko 1000 okretaja i da je morao puno teze role stavljati i centralni mjenjat,a hrca je rekao da ce trebati vjerojatno 0.5-1gr teže...
ma nemos znat točno dok ne probas jebiga
walkay:
Eto vidis da su dobri decki i sve imaju! :icon_thumright:
Laki:
--- Citat: pralas - 21 Siječanj, 2013, 16:54:05 ---walkay mi preporucio da odem u trgovinu MD auto jer navodno narucuju malossi dijelove i serijske...
nisam nikad tamo bio jer se to nedavno otvorilo i sad mi žao,trgovina je za 5,odmah me ponudili kavom hah,ljubaznost i usluga na mjestu,ugl reko sam mu da mi trebaju malossi role 20x17 9.0 gr i gle čuda vec ce u srijedu biti kod mene :D
a ja se tu j**** i narucujem izvana sto se oduzi na mjesec dana čekanja zbog carina i sličnog...
drago mi je da sam uzeo malossi role,jer to ne moram ni vagati,znam točno kolika je razlika u odnosu na ove i to je to...i ubuduce tamo kupujem...
za vikend budem složio sve al mislim da ovaj put necu testirat dok stvarno ne zatopli,vazno da on bude spreman :laughing7:
zadnjih 20 kn mi ostalo u novčaniku,na srecu sto sam prije pokupovao sva ulja za servis i filter
--- Kraj citata ---
koliko su rolice novaca kod MD auto?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju