Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
pralas:
--- Citat: steeef - 20 Siječanj, 2013, 16:02:26 ---ako polutka daje okretaje motoru onda ih nemre smanjivat ;)
kupi vagicu i vazi pa budes zanal 100%.
--- Kraj citata ---
je al opet,mogu birat samo izmedu izmedu 8.5gr i 9.0 gr,nisam nasao ni jedne izmedu te 2 gramaze a ne zelim mjesat rolice ;D
nista ostalo mi para jos samo za jedan set rolica,uzet cu 9.0 gr i mirna bosna...siguran sam da mu je i novi remen ubio bar 100 okretaja ako ne i koji okretaj vise...
steeef:
meni je inace s remenom novim imal malo vise okrrtaja i prevrtavanje zbog klizanja remena dok ne sjedne.
pralas:
--- Citat: steeef - 20 Siječanj, 2013, 16:13:25 ---meni je inace s remenom novim imal malo vise okrrtaja i prevrtavanje zbog klizanja remena dok ne sjedne.
--- Kraj citata ---
hmm ne znam,ja nisam tako primjetio...meni uvijek kao da malo ubije okretaje dok ne sjedne kako treba,bar 100 km...
imam ja dayco kevlar potrosen 0.4mm(ima 7 000 km) pa mogu i njega ubaciti u kombinaciji sa 9.0 gr rolama...
koliko bi taj dayco jos trebao voziti ako je potrosen trenutno 0.4mm,to je dayco kevlar isto...
walkay:
Pa kupi te lakse od RMS-a i razradi remen, pa ces vidjeti dali valja ili ne. Ako vidis da ti fali jos okretaja uzmes lakse Malossi rolice drugi put i to ces ostaviti.
steeef:
10 hiljada i onda van s njim..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju