Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (151/217) > >>

steeef:
neznam kak buš to izvel na leader bloku pošto nema iza kalote nikakve distance niti mjesta za nešt takvo..

Kamba:
Onda ipak sve pada u vodu.... :icon_tongue:

...robi ma nece Pralas nikad protiv nas,sta ti je.... :icon_thumright:

pralas:

--- Citat: steeef - 02 Prosinac, 2012, 23:19:30 ---neznam kak buš to izvel na leader bloku pošto nema iza kalote nikakve distance niti mjesta za nešt takvo..

--- Kraj citata ---
davno sam skidao deklo pa se vise ni ne sjecam sta je iza varia,jbg ako ti kazes da nema distance iza i mjesta onda se mogu slikati

danc00:

--- Citat: steeef - 02 Prosinac, 2012, 23:06:44 ---kmičov se prevrtaval,vrtel je kroz ubrzanje i preko 9 kae puno previše..
na vx blok sa 180/200 cilindrom budu uvijek išle lakše rolice i trebal više okretaja nego vxr.
vxr bi trebal vrtet između 8200 i 8500 a vx180/200 oko 8800 8900,
probaj sa 14 gr rolicama ak ih imaš..
kaj se kalote tiče videl sam pohabane zupce a i čul od više ljudi da im se to dogodilo isto ko i piksa kroz koju ide bolcna kak se fino pojede.
kaj se tiče torq polutke s njom bi dobil na linearnosti ubrzanja i okretajima.

--- Kraj citata ---

Nemam ali bum kupil, kaj sad, nem hmer za 130kn! Nego kalota je ono na kaj idu klizaći...tkz poklopac variomata? Čekaj kaj veliš da se ona njoj zubi pojedu ili na radilici, jer ja sam samo na radilici pratil stanje... :toothy11: Jer mi se živo fućka ak se zubi na multivaru pojedu, pa to mi je manji trošak nek da mi se pojedu na radilici...di se onda jedu  ???

Recimo jel vrijdi 130€ ta investicija, si ti to probal, se skuži da je gore?

pralas:

--- Citat: Kamba - 02 Prosinac, 2012, 23:21:34 ---Onda ipak sve pada u vodu.... :icon_tongue:

...robi ma nece Pralas nikad protiv nas,sta ti je.... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
;)

Danc:na radilici odu zubi ako nemas sreće a kalota je poklopac varia  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju