Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
pralas:
--- Citat: danc00 - 02 Prosinac, 2012, 22:44:01 --- A oko 8500--u krajnjoj zna doć i do 9 000okr. Imam multivar i 13gr. rolice, zubce sam kontroliral već 3x put od kad sam ga kupil i ja ne vidim niš da se troše, niti trunku, i svaki put pazim da dobro stegnem i da sve sjedne na mjesto prije samog stezanja...tak da ne znam jel to zbilja pravilo ili ide do pojedinca, mislim na to jedenje zuba, ako zbilja jede zube kaj ga ne bi već svi pljuvali . Ali velim ne znam, ja sam se splašil i sad kontroliram čim nekaj mijenjam...zasad je ko novo sve, i nadam se da bu tak ostalo.
Jer probal sam ja onaj VXR kojeg ima/imal Kmič, sad je taj kod Štefa, on je imal Polini vario, i zbilja bi lagal kad bi rekel da je Kmičov išel bolje sa Polinijem, čak sam imal osječaj da moj ima više momenta, ali se je njegov vrtel dosta više...to sam osetil, ali sad neka razlika da bi mogel reći "gle ovaj je zbilja bolji" tog nema... I Kmič je mojeg probal i rekel je da mu se čini da brže dojde do 100km/h moj, pa velim, nije to niš mjerodavno ali velim da ne misliš da ide puno bolje ili lošije, samo velim...jedino je sranje ak multivar zaista jede zubce( kaj se molim Bogu da ja nem doživel) :icon_thumright:
Kaj se još da stunirati na VXR-u da ide malo bolje ;D ;D Sad je zima pa bi nekaj i šrafil :glasses9: Da se morem kurčit kad mi stigne vozačka O0
--- Kraj citata ---
čini mi se da ti fali koji 200-300 okretaja na ubrzanju...pda moj skuter ide savršeno sa ovim multivarom,i zao mi je sada kupovati polinija,trositi pare i vrijeme na štelanje i sta ako onda ustanovim da mi je bolje isao sa multivarom...heheh svi ga i pljuju zato sto kao jede zupce samo ti očito nisi primjetio,al kazem meni je na 125 bilo sve za 5 samo me malo strah kako ce biti sada...iako sam ja narucio potpuno novu kalotu sa malossistorea i platio ju masno jer me cijelo vrijeme bilo strah da ne sjebe zupce...i kada je gumy radio swap navratio sam do njega i zupci su bili ko novi...iako ja imam jednu ideju koju cu pokusati realizirati preko zime ako je to uopce moguce pa da nas sve koji imamo multivar rjesim problema :)
steeef:
kmičov se prevrtaval,vrtel je kroz ubrzanje i preko 9 kae puno previše..
na vx blok sa 180/200 cilindrom budu uvijek išle lakše rolice i trebal više okretaja nego vxr.
vxr bi trebal vrtet između 8200 i 8500 a vx180/200 oko 8800 8900,
probaj sa 14 gr rolicama ak ih imaš..
kaj se kalote tiče videl sam pohabane zupce a i čul od više ljudi da im se to dogodilo isto ko i piksa kroz koju ide bolcna kak se fino pojede.
kaj se tiče torq polutke s njom bi dobil na linearnosti ubrzanja i okretajima.
Kamba:
Pralas oprosti,odakle ti ideja za rijesavanje bojazni od provrtavanja zubaca radilice.... :toothy3:
...ja bi to definitivno rijesio prije nego bude kasno.... :glasses9:
pralas:
--- Citat: Kamba - 02 Prosinac, 2012, 23:13:15 ---Pralas oprosti,odakle ti ideja za rijesavanje bojazni od provrtavanja zubaca radilice.... :toothy3:
--- Kraj citata ---
jel sam ja nesta krivo reko,jos sam prije par stranica napisao da dolazim kod Valpovčana da to rješemo ako je uopće moguce,moram prvo rastaviti deklo pa vidjeti
_r0bi_:
--- Citat: Kamba - 02 Prosinac, 2012, 23:13:15 ---Pralas oprosti,odakle ti ideja za rijesavanje bojazni od provrtavanja zubaca radilice.... :toothy3:
--- Kraj citata ---
eee tako je gene ajd nek si mu ti napiso jer jebiga mene vise ne jebe,pravi se mutav :jerk: :laughing7:
neznam di je preko noci nestala ta ljubav prema Valpovcanima :icon_scratch: :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju