Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (152/217) > >>

steeef:
ma nisam napisal skroz ispravno,mislil sam da sam videl kalotu koja je pojela zupce :P
neš hmrl,točno...u biti imam ja pa ti morem posudit za probu 14gramske ruline aka kuglice :P

EDIT; kaj se polutke tiče.nisam ju probal na seriskom skuteru pa neznam ni reć kolko bi se osjetilo..frend ju ima al na 209 i sa malossi bregastom itd itd :P

nema pralas nikakve distance ni niš,na leaderu lanac koi je u bloku vrti uljnu pumpu :P
a kaota sjeda skroz na radilicu do poklopca faznog lanca..

Grale:
Makni poklopac faznog i uvali tam distancu sa zubima   :headbang:

gumy:

--- Citat: Grale - 02 Prosinac, 2012, 23:30:58 ---Makni poklopac faznog i uvali tam distancu sa zubima   :headbang:

--- Kraj citata ---

jel ovo zajebancija ili ozbiljno?
Pralas nediraj nista vozi se nemoj bacat pare na gluposti j#bo vas polini variomat

Grale:

--- Citat: gumy - 02 Prosinac, 2012, 23:36:28 ---
--- Citat: Grale - 02 Prosinac, 2012, 23:30:58 ---Makni poklopac faznog i uvali tam distancu sa zubima   :headbang:

--- Kraj citata ---

Pralas nediraj nista vozi se nemoj bacat pare na gluposti j#bo vas polini variomat

--- Kraj citata ---
Kaj misliš? ;D
Iskreno,ni ja nebi daval tolke pare za max.malo bolje performanse...
Ali sam moral malo potkurit pralasa,maj bed  :icon_biggrin:

pralas:

--- Citat: gumy - 02 Prosinac, 2012, 23:36:28 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
hahah,ma ni ne mislim ja da cu dobit bolje perf. sa polinijem cak stovise strah me da nikad necu potrefiti ovakvu odličnu kombinaciju kao sa multivarom,cini mi se da jos malo bolje ide nego kad si ga ti zadnji put vozio...mislio sam svratiti do tebe da probas al nisam bio siguran jes kod kuce pa reko na proljeće ces vidjeti...
valj nece spojebat zubce,vidjet cemo kakve sam sreće haha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju