Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (125/217) > >>

pralas:

--- Citat: danc00 - 21 Listopad, 2012, 22:59:30 ---
--- Citat: pralas - 21 Listopad, 2012, 22:10:11 ---de neka mi netko pomogne di da nabavim fucking chok za walbra vxr koji ima za 2 sarafa da se prišarafi  :dontknow:

moram rjesiti onaj problem sa okretajima,kad ga upalim hladnog drzi okretaje 5-10 sec na do 5000 okretaja i kad u voznji pustim gas padne na 5 000 okretaja i onda treba dugo vremena da se skroz spuste,to mi nekako vuče da je problem u čoku...jer da nesta nije u redu sa zamjenskom membranom koja je nova,vjerojatno skuter ne bi dobro isao...

ne zelim pokusavati sa onim keiheinom,ovaj walbro za vxr radi super i pali bez gasa uvijek,samo moram rjesiti to sto ga zajebaje

--- Kraj citata ---

Onda nekaj ne štima s frgom, jer ja nisam čul da kod nekog pali bez da daš malo gasa...naravno na hladno... :dontknow: Ni moj ne pali bez gasa dok je hadan, barem 1mm mu moram dat.

--- Kraj citata ---
e vidis razlika ti je u tome sto ti imas keiheina a ja walbra,walbro je općenito bolji karb,ni meni skuter sa keiheinom nikad nije htio upaliti dok nisam dodao gasa(dok je bio hladan),vec je bila teman forumu da runerri sa walbrom pale bez gasa,dok oni sa keiheinom ne,iako sam dns vidio vxr sa keiheinom kako pali bez gasa ko ce ga znati,90% njih koji imaju keiheina kazu da moraju dati gasa kad je hladan

Drnda:
mozda jer je neka dizna slabija i to je to  :icon_scratch:

R@kija:
Meni pak vxr hladan pali na zub, i zagrijan, a kad je tak tak onda sa gasom .

pralas:

--- Citat: R@kija - 22 Listopad, 2012, 16:44:02 ---Meni pak vxr hladan pali na zub, i zagrijan, a kad je tak tak onda sa gasom .

--- Kraj citata ---
da ti imas keiheina,ma to je individualno,iako sam za sve cuo koji imaju walbra da ima pali bez gasa kako god dok kod keiheina ovisi,nekom pali nekom ne

pralas:
evo danas totalno neplanirano,vani lijepo vrijeme,pa otiso poterati skuter i da vise zakljucamo ovu sezonu...nisam ga palio 2 tjedna jer sam bio na maturalcu,otišo se malo izguštat ...

sve sljaka za 5 osim onog problema sa okretajima,ali to ce se rjesiti u ponedjeljak(nadam se) kada dode jedan DIJEL :D

napravit cu neke sitnice preko zime,neka sve bude kako treba iako neke stvari ne treba jos mjenjati ali nema veze:

-novo ulje i filter ulja
-ulje u getribi
-nove malossi role 9.5gr i klizaci
-remen original pia(sad imam dayco kevlar pa cu probat s ovim)
-ponovno ofarbati auspuh

i trebo bi tamo u 5-6 mj gume mjenjati,sljedece koje idu gore su definitivno michelin power pure

toe to,evo koja pikčr:

pozz

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju