Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
pralas:
--- Citat: steeef - 21 Listopad, 2012, 21:28:54 ---ma govorili smo o razlikama i usporedbama vx 180/200 i vxrovima,neke stvari su se krivo skužile i toe to.
--- Kraj citata ---
da,bas to :icon_thumright:
da to je 180 alu,svakako sam zadovoljan kako ne bi bio kad je razlika ogromna u odnosu na 125,brdo momenta,i jos jedna pozitivna stvar,zvuk se totalno promjenio,sad je "jači" i malo glasniji bez obzira sto je isti spuh,ono prije sa 125 ccm je imalo zvuk ko usisavač
Drnda:
original 180 i 200 vxr su po zagrebu na dragu bili posve isti. po avenijama voznja i trke u parku na parkingu.. posve isti..
vozio dottore sa onim ficovim vxrom s slozenim prijenosom protiv 180 vxra od nekog lika iz zg...
pralas:
de neka mi netko pomogne di da nabavim fucking chok za walbra vxr koji ima za 2 sarafa da se prišarafi :dontknow:
moram rjesiti onaj problem sa okretajima,kad ga upalim hladnog drzi okretaje 5-10 sec na do 5000 okretaja i kad u voznji pustim gas padne na 5 000 okretaja i onda treba dugo vremena da se skroz spuste,to mi nekako vuče da je problem u čoku...jer da nesta nije u redu sa zamjenskom membranom koja je nova,vjerojatno skuter ne bi dobro isao...
ne zelim pokusavati sa onim keiheinom,ovaj walbro za vxr radi super i pali bez gasa uvijek,samo moram rjesiti to sto ga zajebaje
animatrix:
ak je sjeban cok onda ga preslozi i zaglavi na zatvoreno pa ces vidit hoce bit opet isti problem
danc00:
--- Citat: pralas - 21 Listopad, 2012, 22:10:11 ---de neka mi netko pomogne di da nabavim fucking chok za walbra vxr koji ima za 2 sarafa da se prišarafi :dontknow:
moram rjesiti onaj problem sa okretajima,kad ga upalim hladnog drzi okretaje 5-10 sec na do 5000 okretaja i kad u voznji pustim gas padne na 5 000 okretaja i onda treba dugo vremena da se skroz spuste,to mi nekako vuče da je problem u čoku...jer da nesta nije u redu sa zamjenskom membranom koja je nova,vjerojatno skuter ne bi dobro isao...
ne zelim pokusavati sa onim keiheinom,ovaj walbro za vxr radi super i pali bez gasa uvijek,samo moram rjesiti to sto ga zajebaje
--- Kraj citata ---
Onda nekaj ne štima s frgom, jer ja nisam čul da kod nekog pali bez da daš malo gasa...naravno na hladno... :dontknow: Ni moj ne pali bez gasa dok je hadan, barem 1mm mu moram dat.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju