Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
walkay:
:icon_thumright: :hello:
danc00:
Lijep je ovaj crni, nemrem reči, pogotovo mi se sviđa kaj nema naljepnica, ja bi na svom sve skinul dole, ali kad bum ga prodaval onda me budu hebali zbog toga u zdrav mozak pa ih moram ostavit...inače ovak bez ičeg je predivan. Stvarno odličan skuter...ti imaš A ili A1 kaj ti već treba za vozit pa možeš bez brige stavit neki spuh gore...ionak ti policija nš nemre :icon_thumright:
Recimo ovaj ti lijepo paše...mislim na oblik nebitno ko ga radi, kad položim za A idem do Kucelja da vidim ak more takvog napraviti:
Grale:
A1 ima on ja mislim...
Kakve veze ima kategorija sa spuhom?
Ili ti nemaš još nikakvu pa da ne upadas murji u oči?
karlo ZD:
Recimo ovaj ti lijepo paše...mislim na oblik nebitno ko ga radi, kad položim za A idem do Kucelja da vidim ak more takvog napraviti:
[/quote]
jednostavno kontaktiras serdarevica :icon_scratch:
pralas:
hvala danc,meni ti je crna boja rak rana haha ;)
samo ne shvaćam kako mislis da mi policija ne moze nista zbog spuha ako imam polozeno,ja sam inače polozio A1,ali bez obzira na kategoriju ako imas NEhomologirani spuh ti skinu tablicu zbog toga i onda se mogu slikati...
kod mene jedini auspuh koji bi stavio je LV sbk carbon i taj spuh bi na mog runnera sjeo ko budali šamar i jos k tome ima homoglaciju,samo mu je cijena ako se ne varam cca. 360 eurica sto je bolesna cifra i te pare vjerojatno nikad necu dati za auspuh cak i ako ih budem imao,a polovnih modela uopce nema ili su prava rijetkost...
karlo ZD:serdarević ne dolazi u obzir,u Osijeku ima toliko policije da bi sam sebi dao rok od tjedan dan da ce mi skinuti tablicu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju