Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (104/217) > >>

pralas:

--- Citat: danc00 - 17 Lipanj, 2012, 22:43:54 ---A kak se kreće potoršnja VX/VXR, Pralas kolko napraviš km sa 4l? Rakija a ti sa VXR-om?

@ Tomi, eto vidiš, najrađe si bi pucal u glavu, zbilja volim svog Aeroxa, ajde pogledajte ubrzanje u mojoj temi, tj projektu, stavim na Yubito za koji čas :icon_thumright:

P.S - Pralas, aj pogledaj i ti pa reci jel puno brže nabire tvoj VX?

--- Kraj citata ---
šteta,ja sam ti odma govorio da je sve preko base setupa bacanje para ali me nisi htio slusati i stalno si ulagao sve vise i vise,a sve sam i sam prosao i to je rupa bez dna koja se nikad nece isplatiti pogotovo u na malim tablicama a murijaka na svakom koraku,a o puzdanost i ostalim stvarima da i ne govorimo...

moj vx ti trosi 4l/100km kada ga teras sto znaci da ga ladno mozes spustiti na 3.5l normalnom voznjom...
aj stavi video pa cu vidjeti,ali svakako MORA ici aerox bolje,bilo bi zalosno da midrejs setup na minarelli makini ide ko vx sa multivarom,to svakako mora ici dosta bolje

danc00:
Znaš da mi nije žao, žao bi mi bilo da sam do sad vozio na serijali, jebiga takvi smo mi ljudi...nemreš biti zadovoljan s ovim kaj imaš, uvjek ti dosadi pa ideš na bolje više jače ;D

Evo ti već počinješ sa VX-om....ko zna di ti bude kraj :icon_thumright:

pralas:

--- Citat: danc00 - 17 Lipanj, 2012, 23:34:27 ---Znaš da mi nije žao, žao bi mi bilo da sam do sad vozio na serijali, jebiga takvi smo mi ljudi...nemreš biti zadovoljan s ovim kaj imaš, uvjek ti dosadi pa ideš na bolje više jače ;D

Evo ti već počinješ sa VX-om....ko zna di ti bude kraj :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
istina
ha kraj na vx-u je jedino swap na 200,nema tu bratic sarafanja i drkanja,to je velika tabla zato sam ga kupio jer sam znao da na njemu necu imati sta raditi sto se tice masine i drkanja,stavis 200 i to je kraj,nemas tu kaj vise prčkati,sjednes i vozis se ko čovjek

Josip:

--- Citat: danc00 - 17 Lipanj, 2012, 22:43:54 ---A kak se kreće potoršnja VX/VXR, Pralas kolko napraviš km sa 4l? Rakija a ti sa VXR-om?

@ Tomi, eto vidiš, najrađe si bi pucal u glavu, zbilja volim svog Aeroxa, ajde pogledajte ubrzanje u mojoj temi, tj projektu, stavim na Yubito za koji čas :icon_thumright:

P.S - Pralas, aj pogledaj i ti pa reci jel puno brže nabire tvoj VX?

--- Kraj citata ---

sta je sa ubrzanjem?

igor.sb:
vjerovatno nije nist, nego nije svjestan koliko vx/st ne mrdaju s mjesta, i da ga obicni base setup drzi do 80  :dontknow:

2 pralas, stid te bilo, zakasnio si 2 tjedna sa slikama, bolje da si sutio da si isao  :dontknow: :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju