Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (105/217) > >>

danc00:

--- Citat: Josip - 18 Lipanj, 2012, 16:34:14 ---sta je sa ubrzanjem?

--- Kraj citata ---

Pa stavil sam u svom projektu. Ili to Pralasa pitaš :icon_scratch:

pralas:

--- Citat: igor.sb - 18 Lipanj, 2012, 16:56:15 ---vjerovatno nije nist, nego nije svjestan koliko vx/st ne mrdaju s mjesta, i da ga obicni base setup drzi do 80  :dontknow:

2 pralas, stid te bilo, zakasnio si 2 tjedna sa slikama, bolje da si sutio da si isao  :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---
vidim da danc00 previše očekuje od vx-a tako da mu je bolje da svakako uzme vxr-a  :laughing7:

jebaj ga igorinoo,taj vikend sam moro sjesti i zagrijati stolicu,ovisilo mi je o tome dal cu proci ili past hrv...a da sam pao vjeruj mi ne bi bilo lijepo a onda bi mogao u viroviticu jedino na biciklu  :laughing7:
sad je to sve rjeseno,a ovo ti je dokaz da sam stvarno imao u planu doci i da to nije nikakac problem,samo jbg skola me stisla tada...

stjepko007:

--- Citat: pralas - 16 Lipanj, 2012, 20:43:24 ---evo ovako prije 2 dana sam napravi mali servis,1.1 l agip ulja i malossi filter ulja...

ovako danas smo se zaputili u Orahovicu(75 km u jednom smjeru),malo na kupnje na jezeru druzenje ovo ono,zajebancija na prvom mjestu i neizostavni rostilj  :laughing7:
lega walkay ce staviti slike kasnije...

mjerio sam potrosnju,prije nego sto sam krenio u orahovicu sam napravio 50 km agresivnije voznje po Osijeku+150 km do orahovice i nazad konstantnom brzinom 90/100km i full gas nekada...i dobio sam potrosnju 3.8l/100 km,a gore je jos i malossi red sponge filter ;)

ugl ja zadovoljan,skuter nije ni zastuco,iduce tjedan ili za 2 tjedna idem sa kolegom u Bosnu,moglo bi biti dobro  ;D
mušice su me izubijale  :laughing7:

čao,pusa,bok!

--- Kraj citata ---

šta se nisi javio kad si išao za Orahovicu??

pralas:

--- Citat: stjepko007 - 19 Lipanj, 2012, 17:19:47 ---šta se nisi javio kad si išao za Orahovicu??

--- Kraj citata ---
kome,di,sta,broj stjepkooo??  ;D

stjepko007:

--- Citat: pralas - 19 Lipanj, 2012, 17:48:52 ---kome,di,sta,broj stjepkooo??  ;D

--- Kraj citata ---
pa jel ti nije ostao broj,kad smo onda bili u Osjeku??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju