Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (103/217) > >>

pralas:
istina je sto rakija kaze,ali ja ti kazem da ti ne treba nista jace od vxr-a,osim ako ne planiras zaobilaziti nekog po autoputu...
vxr-a ladno vozis putno brzinom 110 kmh,mi smo cijelo vrijeme vozili 95-100 kmh al bas konstantno jer je meni na vx-u ajmo reci to neka puno brzina,al opet vx dok uspravno sjedis i ako imas 90 kg tesko da ces preci 108-110 po satu osim ako nije vjetar u leda i idealni uvjeti a ako zalegnes maksimalno ces navuci 120kmh i to rijetko kada,obicno bude 115-118kmh po satu dok vxr uspravno sa serijskim spuhom ide 130kmh a kad zalegnes i 140 kmh po satu tako da je vec i tu velika razlika,a u ubrzanju i startu isto tako...
vxr je taman u najgorem slucaju stavis variomat i letis

R@kija:

--- Citat: danc00 - 17 Lipanj, 2012, 21:58:18 ---Fala momci, i Štef mi je malo pojasnil  ;D ! Jebiga ak vi ne znate ko zna :icon_thumright:

Nego, kaj sam htel reći, ja bi drage volje nekaj na šaltanje ali nemam više od 14 000kn, a stare kante ispod 2000.g ne želim ni gledat! Tak da u tu cijenu najbolje kaj mogu je VXR 200, a stara verzija mi se ne sviđa...tak da nemam izbor uopće!

--- Kraj citata ---

nemoj niti pomisljat na starog,imo sam oba i nebi novog dao nikad za starog,nisu bezveze napravili novog,pa novi je po svemu bolji,jedina steta sto nema 180 masinu hh

Tomi_ZG:
Danc kak to da kupuješ vxr-a pošto si utuko dosta para u roxa na zimu,i jel imaš A ili moraš polagat još?
I ja si gledam nove vxr-ove jer bi ga rado u garaži,al nemam toliko para,možda da štedim do idućeg ljeta tek  :(

danc00:
A kak se kreće potoršnja VX/VXR, Pralas kolko napraviš km sa 4l? Rakija a ti sa VXR-om?

@ Tomi, eto vidiš, najrađe si bi pucal u glavu, zbilja volim svog Aeroxa, ajde pogledajte ubrzanje u mojoj temi, tj projektu, stavim na Yubito za koji čas :icon_thumright:

P.S - Pralas, aj pogledaj i ti pa reci jel puno brže nabire tvoj VX?

R@kija:

--- Citat: danc00 - 17 Lipanj, 2012, 22:43:54 ---A kak se kreće potoršnja VX/VXR, Pralas kolko napraviš km sa 4l? Rakija a ti sa VXR-om?

@ Tomi, eto vidiš, najrađe si bi pucal u glavu, zbilja volim svog Aeroxa, ajde pogledajte ubrzanje u mojoj temi, tj projektu, stavim na Yubito za koji čas :icon_thumright:

P.S - Pralas, aj pogledaj i ti pa reci jel puno brže nabire tvoj VX?

--- Kraj citata ---

a oko 3,5 -4 trosi,meni 4  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju