Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (94/217) > >>

R@kija:
nemoj to slagat bit ce ti preslabo vrlo brzo...

al vidjet ces kak si vidio i za spuh!

Loris Ri:
Vx-vxr velika razlika.
Sa vxr-om u dvoje se vozim brze nego sa vx-om sam na istom dijelu ceste.
pralas-ja bi gledo 250cc,a kad i ona postane slaba onda je vrijeme za drugi motor.

pralas:
a sta da radim kad fali kinte ko da ne bi kupio drugi motor i polozio a2 kategoriju da mogu...
jedino pametno sto mogu kupiti je rs 125,papa cestu,istina da trosi benge i ulja,ali ako motor ide kako treba onda nije problem dati pare za to...ionako sad idem polagat B kategoriju pa mi skuter/motor nece biti glavno prijevzno sredstvo tako da bi si onda i mogao prisutiti rs-a i njegovo odrzavanje...

iako bas ne vjerujem da ce mi 200 sa multivarom  biti slabo,ovo vec vozim skoro 3 000 km i ne mogu reci da je slabo ali mislim da bi sa 200 bio vise nego zadovoljan,s tim da ce to ici ko serijska 250 masina...

iako opet mislim,u 9mj. bi za svog runnera mogao dobiti 11 500-12 000 kn,taman za toliko nadem rs-a očuvanog iz 2002.g mozda jos malo dodam,pregledam masinu ako treba sta promjeniti promjenim i toe to,a rs-a ako odrzavas kako treba(kao i svakog naturpijanog cvaju) ce trajati i u to ne sumljam,a to sto debilima zariba u roku par tisuća km,nije ni cudo kad toče smeće od ulja i cim ga upale gas kolko ide...

steeef:
skuter nije motor serije R i svaki koi uzmes s vremenom bude 'preslab'..
sve ovisi kolki si panj i za kaj ti treba skuter.vxr je odlican skuter i po snazi i ciklistici i u odnosu potrosnje rege itd..svakom normalnom dosta sa eventualno upiknutim aftermarket variomatom..
vx 200 nikad neide ko vxr i vise trosi.
lutrija ti je sve polovno kaj uzimas..potrosni materijal ne racunas jer to bi moral mjenjt i na ovoj svojoj masini.
vx prijenos ima kraci remen taj da je i krajnja manja ako ostavis ovaj multivar..
ocitno nisi vozil seriski vxr jer ide i bez multivara fino..
sve mi ovo izgleda na onu dobru staru,tresla se brda rodio se mis.

pralas:

--- Citat: steeef - 07 Lipanj, 2012, 13:45:56 ---skuter nije motor serije R i svaki koi uzmes s vremenom bude 'preslab'..
sve ovisi kolki si panj i za kaj ti treba skuter.vxr je odlican skuter i po snazi i ciklistici i u odnosu potrosnje rege itd..svakom normalnom dosta sa eventualno upiknutim aftermarket variomatom..
vx 200 nikad neide ko vxr i vise trosi.
lutrija ti je sve polovno kaj uzimas..potrosni materijal ne racunas jer to bi moral mjenjt i na ovoj svojoj masini.
vx prijenos ima kraci remen taj da je i krajnja manja ako ostavis ovaj multivar..
ocitno nisi vozil seriski vxr jer ide i bez multivara fino..
sve mi ovo izgleda na onu dobru staru,tresla se brda rodio se mis.

--- Kraj citata ---
istina je ovo sto pričas,slazem se da je vx- vxr odličan skuter,ja jednostavno nemam primjedbe na svog i sto ga vise vozim sve mi se vise svida,od ciklistike,kočnica,ovjesa...
iskreno krajnja mi uopce nije vazna,ubrzanje je i meduubrzanje je ono sto me zanima...a vxr masinu mi se ne isplati kupovati jer cu potrositi puno novaca a mozda iduce godine prodam skuter,tako da mi je ovo isplativija opcija i kod prodaje samo vratim dijelove a ove prodam...
vozio sam vxr serijskog ali proslo je dosta od toga pa se vise ni ne sjecam,ali sad sam nedavno vozio od hrce vx250 i serijski ide odlično,istina 250 masina ali svejedno...

ugl vidjet cemo sve u 9mj. kakva ce biti financijska situacija i koja ce odluka pasti ;)
sad je cijela ljetna sezona ispred mene i zelim sto vise kilometara okrenuti i druzenja sa ekipom a ne razmisljati sta ce biti nagodinu,ove godine sto sam znao to sam odpjevao ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju