Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (93/217) > >>

pralas:

--- Citat: steeef - 07 Lipanj, 2012, 11:32:51 ---ma koh 5 hiljada za vxr masinu?
za,kuput masinu i sredit karike i dihtunge trebal budes oko 3 soma.
pralas D filozof  :icon_thumright:
nemas kaj izgubit na vrijednosti ako vratis natrag gore svoj vx blok i prodas.

--- Kraj citata ---
gledaj to vako  ;D
masina vxr-2 500 kn
variomat polini mi je must have na vxr-u,bez njega necu ni stavljati masinu-900 kn
ruke-700 kn
karike-200
servis napraviti na masini-ulje,filter,remen,centralni,federe kvacila

i sad izračunas  ;D

gumy:
a gledaj ovako da kupiš klip-cilindar-bregastu-dekompresor-prijenos za 200ak €, nove brtve i karike i miran si.

danc00:

--- Citat: pralas - 07 Lipanj, 2012, 11:03:17 ---ma skuter je savršen,stvarno ne znam koju manu da ti kažem  :dontknow:
samo fali jača masina,iako bi dosta vas da ga sada provozaju sa serijskim auspuhom i multivarom rekli da skuter ide odlično za 125,za normalnu voznju po gradu cak i previse,jucer sam bas kolegi dao da se provozao i isto nije mogao vjerovati kako mi je dosadio i rekao je da puno bolje ide u odnosu kada je deak bio gore...

stavio sam na papir neke stvari koliko bi me doslo stavljanje 200 masine da sve bude tip top,i dosao od cifre min.4 000-5 000 kn sto bas i nije malo,a samim time cim stavim jacu masinu odmah gubim na vrijednosti kada ga budem prodavao...

a i moram vidjeti sta ce mi kolega s kojim se cesto vozim kupiti,ima u planu xt-a 660 tako da ako to kupi bas se necemo moci voziti kao sto treba ako ja ostavim vx-vxr-a...

a sad ocu kupiti rs-a ili sloziti 200 masinu ovisi kakve budem volje i sta ce me do tada puknuti u glavu,ali vx sigurno nece ostati ;)

--- Kraj citata ---

Si možda vozil VXR-a 200 ? Kakva je konkretno razlika? Ja sam upikiral jednog 2007.g nije nešto skup a u odličnom je stanju. VX-a ne bih, a za Nexuse nemam novce...pa ono ak si vozil VXR-a kolko je točno jači od VX-a?

JEr realno jedino zašto bi uzel VX-a pored Aeroxa je kaj sam sa VX-om gospon čovek na cesti i vozim bez straha više od 50km/h...inače ne znam jel bolji puno performansama!

R@kija:
vx ide ok,al nije to to,vxr ima puno više momenta,ima i krajnju bolju,ja sam svog jucer u 3 ujutro kad sam iso doma malo stisnuo da vidim,140 zalegnut,možda bi jos iso al sam se skido s autobanna,

al 200 ce ti bit preslabo za  par mjeseci,bar je meni tak,pogotovo nakon sta sam vozio beverly 400,vxr mu moze parirat samo u startu,i to je to,s vxrom ces se  mucit na 90,100 prestic nekog,sa vxom da ne govorim...

ak vec ides na tak nesto ,ja bi uzo 250 nesto,gp1 250?!

pralas:
gumeni:pa eto,to je cak i definitivno najbolja opcija...za oko 1200 kn nabavim sve potrebne dijelove za swap,ova moja masina radi ko sat,tako da ne vidim razlog da kupujem vxr masinu koja moze biti mačak u vreći...jos je sreća sto mi ostaje i multivar sa ove masine na kojem je jos i nova kalota tako da je i tu vec velika ušteda...
znaci konkretno,oko 1200 kn dijelova,eventualno nove karike,promjenim dihtunge,uslajfamo ventile i sta vec treba,servis na masini(federi kvacila,centralni,role,ulje,filter zraka i goriva) i toe to,dog se oko cijene i tako me defitivno ispadne puno jeftinije nego da kupujem vxr masinu i onda jos polini variomat...

danc00:rakija ti je sve odgovorio,dosta vise momenta i krajnja veca,vx sa variomatom ide jako fino i mozes zaobilaziti do nekih 80 kmh,mozes i sa 90 kmh ali ti treba dosta prostora pa je rizično...ugl ako planiras cesto dvoje voziti vxr je must have,a isto tako ako volis malo "divljati" i bokovati  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju