Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
MIKSETA:
vxr 200 predobro ide seriski...........samo mu treba jos onaj mali whoomf koji se dobije sa aftermarket vario :)
pralas ostavi kako je nek uzmine neko vrijeme onda prodaj i kupi veci skuter i to je to...................ide sada ljeto,cure,duge djireve bude ti dobar za to :)
pralas:
--- Citat: MIKSETA - 07 Lipanj, 2012, 14:01:28 ---vxr 200 predobro ide seriski...........samo mu treba jos onaj mali whoomf koji se dobije sa aftermarket vario :)
pralas ostavi kako je nek uzmine neko vrijeme onda prodaj i kupi veci skuter i to je to...................ide sada ljeto,cure,duge djireve bude ti dobar za to :)
--- Kraj citata ---
mislim da je ovo zadnji skuter koji je dosao u garazu,nakon njega jedino sto dolazi je motor ;)
pa to ti kazem,prava sezona voznje krece i nije vrijeme da sada sarafamo,sad samo kilometre okretat i sa ekipom na vožnjice ;D
pralas sada ide ako Boga da u Bosnu sa skuterom,ja i lega(samo da taj šaban jos skupi novce) a vi se jebajite,idemo jebavat cure u dimijama ;D :laughing7:
steeef:
samo nemoj da stari cuje za bosnu pa bu pralas doma drkicu hital a ne jebal,haha
pralas:
--- Citat: steeef - 07 Lipanj, 2012, 14:19:22 ---samo nemoj da stari cuje za bosnu pa bu pralas doma drkicu hital a ne jebal,haha
--- Kraj citata ---
oooo ima i tu istine :laughing7:
taman fino regan skuter,prepisan na mene,zeleni karton je tu,ponesemo osobne,malo para i toe to...mislim da nece zajebavati na granici sto jos nismo napunili 18.god,a jednom se zivi,mladost ludost boli nas i da se budemo morali vraćat :icon_biggrin:
ma mi to sve u jednom danu sredimo,odemo ujutro,budemo tamo cijeli dan i predvečer smo u Osijeku ;)
a sta nam treba sat i pol do Bosne,tak nes
danc00:
--- Citat: R@kija - 07 Lipanj, 2012, 12:57:56 ---vx ide ok,al nije to to,vxr ima puno više momenta,ima i krajnju bolju,ja sam svog jucer u 3 ujutro kad sam iso doma malo stisnuo da vidim,140 zalegnut,možda bi jos iso al sam se skido s autobanna,
al 200 ce ti bit preslabo za par mjeseci,bar je meni tak,pogotovo nakon sta sam vozio beverly 400,vxr mu moze parirat samo u startu,i to je to,s vxrom ces se mucit na 90,100 prestic nekog,sa vxom da ne govorim...
ak vec ides na tak nesto ,ja bi uzo 250 nesto,gp1 250?!
--- Kraj citata ---
Hvala, problem su mi pare, jel 250ccm spada u isti rang kod registracije kao vxr200? Imam 14 000kn na raspolaganju, tako da nešto bolje od VXR-a teško, a da je u ok stanju, stare krame ne želim komentirat.
Vidim po Pralasu da je VX slab :icon_thumright:, tak da on definitivno otpada iz svake računice....a prvi sused mi nudi VX 2005.g. 4 000km, on je 1. vlasnik za 10 000kn! Al zajebi ti to kad sam na otvorenijoj cesti sa dvoje ljudi bogec!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju