Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
Domba:
Nije bitno ako je spuh glasan/tih ako nema papire da se smije koristiti na cesti padas.
pralas:
--- Citat: danc00 - 06 Lipanj, 2012, 23:53:30 ---Kaj je tolko dosadan taj VX 125 ??
--- Kraj citata ---
ma skuter je savršen,stvarno ne znam koju manu da ti kažem :dontknow:
samo fali jača masina,iako bi dosta vas da ga sada provozaju sa serijskim auspuhom i multivarom rekli da skuter ide odlično za 125,za normalnu voznju po gradu cak i previse,jucer sam bas kolegi dao da se provozao i isto nije mogao vjerovati kako mi je dosadio i rekao je da puno bolje ide u odnosu kada je deak bio gore...
stavio sam na papir neke stvari koliko bi me doslo stavljanje 200 masine da sve bude tip top,i dosao od cifre min.4 000-5 000 kn sto bas i nije malo,a samim time cim stavim jacu masinu odmah gubim na vrijednosti kada ga budem prodavao...
a i moram vidjeti sta ce mi kolega s kojim se cesto vozim kupiti,ima u planu xt-a 660 tako da ako to kupi bas se necemo moci voziti kao sto treba ako ja ostavim vx-vxr-a...
a sad ocu kupiti rs-a ili sloziti 200 masinu ovisi kakve budem volje i sta ce me do tada puknuti u glavu,ali vx sigurno nece ostati ;)
MIKSETA:
Trebao si da uzmes barem vxr :dontknow:
a sto se tice frenda sa xt-660 sta ima veze nece on da vozi 150-200 :)
frend mi ima baotian bt-qt-12 pa se uvjek vozimo zajedno :)
i ak nece ostati vx vozi ga dok skupis pare....prodaj i kupi drugo :/
steeef:
ma koh 5 hiljada za vxr masinu?
za,kuput masinu i sredit karike i dihtunge trebal budes oko 3 soma.
pralas D filozof :icon_thumright:
nemas kaj izgubit na vrijednosti ako vratis natrag gore svoj vx blok i prodas.
pralas:
--- Citat: MIKSETA - 07 Lipanj, 2012, 11:21:07 ---Trebao si da uzmes barem vxr :dontknow:
a sto se tice frenda sa xt-660 sta ima veze nece on da vozi 150-200 :)
frend mi ima baotian bt-qt-12 pa se uvjek vozimo zajedno :)
i ak nece ostati vx vozi ga dok skupis pare....prodaj i kupi drugo :/
--- Kraj citata ---
sta ti mislis da je ne bi uzeo vxr-a ili cak nesto jace da me kategorija ne ogranicava na 125 ccm? ;D
a frend se isto voli "malo" brze voziti tako da ga ne zelim sputavati u njegovim naumima sa vx-om :laughing7:
salu na stranu,ako budem nesta kupovao kupujem isključivo zbog sebe i to ce biti rs 125 do 2003.g koji je u knjizici 11 kw tako da ne moram polagati ponovno,iako mozda i uleti neka zamjena pa uzmem novu verziju i polozim a2 kategoriju(vec imam a1 tako da me nece puno kostati,cca. 2 000 kn)...sve ovisi kako cu stajati sa šoldama,al rs je vec dugogodisnja zelja,a vi ostali mozete pričati sta ocete :P
nego dosta od rs-u,sta ste se svi usrali ko da je sve gotovo,to su neki daljni planovi,ko zna oce uopce biti ista od toda,to je samo jedna opcija ako se poželim šaltanja :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju