Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (89/217) > >>

Tomi_ZG:
Inače bi te trebao pustiti ak spuh ima homologaciju,al kak živimo u divljini sve je moguće,i nemoguće,jer neki prolaze sa serđom i deakom,a neki ne prođu ni sa serijskim jer je malo hrđav.

pralas:
pa mene je isto zacudilo jer ja nisam ni upalio skuter a on je vec reko da mora biti serijski...
zar homogliran auspuh nije on koji je u dopuštenim decibelima?po tome bi on meni trebao prvo izmjeriti decibele da utvrdi jel prelazi granicu ili ne!!??

Grale:
a možda te samo zajebaval? :icon_biggrin:
ako ti auspuh ima homologaciju onda nemaš brige,isto kak možeš sa zx-om otić na tehnički pa budeš prešel,jer je homologiran za cestu(naravno ako ima blokadu u sebi)
ista stvar ko i za spuhove od motora,recimo-imaju homologaciju,ali sa db kilerom,dok ga skineš,automatski ti je nelegalan.
a dal tvoj deak ima homolagaciju ili ne,to  :dontknow:

pralas:

--- Citat: Grale - 06 Lipanj, 2012, 22:20:57 ---a možda te samo zajebaval? :icon_biggrin:
ako ti auspuh ima homologaciju onda nemaš brige,isto kak možeš sa zx-om otić na tehnički pa budeš prešel,jer je homologiran za cestu(naravno ako ima blokadu u sebi)
ista stvar ko i za spuhove od motora,recimo-imaju homologaciju,ali sa db kilerom,dok ga skineš,automatski ti je nelegalan.
a dal tvoj deak ima homolagaciju ili ne,to  :dontknow:

--- Kraj citata ---
moj deak po pravilu nema homoglaciju,ali kako on to zna kada nije ni cuo skuter a kamoli izmjerio decibele?
ko zna mozda bi i bio u krajnjim granicama dozvoljenog jer nije toliko glasan...
po tome da sam dosao i sa LV sbk-om on bi mi isto rekao da moram vratiti serijski,ko tu koga  :sex2:

Tomi_ZG:
Ako ćemo po zakonu,SBK sa db kilerom ima homologaciju i mora proć na tehničkom,ak te ne pusti to znači da je lik koji tam radi nepismen i nezna svoj posao,a isti taj spuh bez kilera je nelegalan i onda ima pravo da te ruši.
A deak,serđo i ostali home made spuhovi nemaju homologaciju i po zakonu nemogu proć na tehničkom,sad dali će te lik pustit ako spuh nije glasan je njegova dobra volja i to je cijela filozofija.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju