Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
Grale:
--- Citat: pralas - 06 Lipanj, 2012, 22:29:38 ---ko tu koga :sex2:
--- Kraj citata ---
ja bi rekel-on tebe :icon_biggrin:
i da si išel bezveze mjenjat spuh doma jer te sigurno zajebaval... :toothy10:
pralas:
--- Citat: Grale - 06 Lipanj, 2012, 22:35:57 ---ja bi rekel-on tebe :icon_biggrin:
i da si išel bezveze mjenjat spuh doma jer te sigurno zajebaval... :toothy10:
--- Kraj citata ---
ma nije se lik zajebavao sta je vama,problem je u tome sto sam ja mislio da se on zajebava sa mnom kada sam čekao sat vremena u redu i tek mi je onda to doso reci :laughing7:
al dobro ima i u tome neceg dobrog,jer da sam prosao sa deakom,vjerojatno bi ostao cijelu ovu sezonu na skuteru,i nikad ne bi otkrio koliko u stvari skuter ide bolje sa serijskim spuhom :)
nezz da li cu ga staviti u prodaju osim ako me ne stisne sa parama,valjalo bi njega staviti ako sjedne 200/250 gore :)
Tomi_ZG:
--- Citat: pralas - 06 Lipanj, 2012, 22:40:43 ---nezz da li cu ga staviti u prodaju osim ako me ne stisne sa parama,valjalo bi njega staviti ako sjedne 200/250 gore :)
--- Kraj citata ---
Ja mislim da si već mogao bit jako blizu swapa da nisi kupoval nikakve dijelove koje si stavio na njega,uključujući i gume,kaj ne?
pralas:
--- Citat: Tomi_ZG - 06 Lipanj, 2012, 22:46:05 ---Ja mislim da si već mogao bit jako blizu swapa da nisi kupoval nikakve dijelove koje si stavio na njega,uključujući i gume,kaj ne?
--- Kraj citata ---
pa i jesam i nisam,neke stvari su mi bile obavezne poput guma,jer ne vozim ko baba i volim agresivnije voziti a ove pirelli evo 21/22 su odlične gume,a isto tako dobre gume su najvaznija stvar na skuteru tako da mi je to bilo preće napraviti nego fucking swap koji cu ionako kad tad napraviti ako ne prodam vx-a :)
kad gledas mogao sam te novce da nisam gume kupio i deaka,potrositi na dijelove za swap ali opet treba platiti da se to sve slozi kako treba,a tu jos racunaj oko 100 eura ;)
_r0bi_:
nemoj ti nis sarafat molim te :binkybaby: napravi swap kosto sam ja napravio :laughing7: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju