Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (88/217) > >>

Loris Ri:
Imas luft od 15dana da vratis tablicu,al ne smijes vozit.
frend je dan nakon isteka dobio kaznu 700kn.

pralas:
danas sam otisao regat skuter...posto sam izigravo kurajbera otisao sam sa Deakom(jer ju Josipovcu ko fol svi prolazi bez j****ti-aha  :glasses9: )
doso tamo,ceko 1 sat u redu da bi lik doso do mene i reko da ne mogu proci s tim auspuhom...nista,sav živčan dolazim kući i montiram serijski auspuh...upalim skuter a ni necujes ga,izadem iz ulice i opzdim po gasu,gledam jel me netko zajebava ili mi skuter ide sigurno 15% bolje sa serijskim auspuhom  ;D
posto sam napravio jedno 1000 km sa deakom vec znam po osjecaju kako je skuter isao i ne mogu vjerovati da je toliko lošije isao sa deakom,ja sam mislio da je to minimalna razlika al doslovno ko da sam stavio jos jedan malossi multivar  :laughing7:
otiso nazad na tehnicki,proso za 5 sekundi...

sad ce neki clanovi biti sretni,POUKA:ostaje serijski auspuh na skuteru,moram ga jedino ofarbati ovaj tjedan i sve ce biti ko NOVO  ;D

steeef:
kao što sam govorio  :icon_biggrin:

Josip:

--- Citat: pralas - 06 Lipanj, 2012, 19:07:39 ---danas sam otisao regat skuter...posto sam izigravo kurajbera otisao sam sa Deakom(jer ju Josipovcu ko fol svi prolazi bez j****ti-aha  :glasses9: )
doso tamo,ceko 1 sat u redu da bi lik doso do mene i reko da ne mogu proci s tim auspuhom...nista,sav živčan dolazim kući i montiram serijski auspuh...upalim skuter a ni necujes ga,izadem iz ulice i opzdim po gasu,gledam jel me netko zajebava ili mi skuter ide sigurno 15% bolje sa serijskim auspuhom  ;D
posto sam napravio jedno 1000 km sa deakom vec znam po osjecaju kako je skuter isao i ne mogu vjerovati da je toliko lošije isao sa deakom,ja sam mislio da je to minimalna razlika al doslovno ko da sam stavio jos jedan malossi multivar  :laughing7:
otiso nazad na tehnicki,proso za 5 sekundi...

sad ce neki clanovi biti sretni,POUKA:ostaje serijski auspuh na skuteru,moram ga jedino ofarbati ovaj tjedan i sve ce biti ko NOVO  ;D

--- Kraj citata ---

ti uvijek moras lupit glavom u zid da bi poslusao savjet, a?

pralas:

--- Citat: Josip - 06 Lipanj, 2012, 21:28:12 ---ti uvijek moras lupit glavom u zid da bi poslusao savjet, a?

--- Kraj citata ---
a izgleda,jbg,ucim na vlastitim greškama  ;D
meni sad nesto nije jasno,jel moguce da je skuter toliko lošije isao sa deakom,jer je ovo stvarno drastična razlika,ko da vozim drugi skuter!?
i dobro je 2tdottore rekao,serijski vx ide najbolje sa multivarom i malossi 9.5gr,i toe to-dobitna kombinacija(govorim za malossi vario,za polini ne znam kakvo je stanje)!

nego jos me nesta nije jasno,ja nisam ni upalio skuter,a lik je vec dosao do mene i rekao da moram vratiti serijski!
jel to znaci da npr. ni leo vince sbk koji ima homoglaciju ne bi prosao,ili bi me morali pustiti kada bi im pokazao certifikat?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju