Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
pralas:
--- Citat: Tomi_ZG - 31 Svibanj, 2012, 17:27:48 ---Pralas a jesi razmišljao o 209 možda?
Jedino kaj je to puno skuplje kad uzmeš u obzir sve popratne stvari koje idu uz to.
--- Kraj citata ---
jesam,al kada sam vidio cijenu malossi/polini 209 kita i poratnih dijelova koji su potrebani da se to posteno slozi,ispod 1 500 eura sa novim dijelova ne mogu proci sto je abnormalna cifra,rade bi prodo onda vx-a i kupio nesta drugo nego utuko 10 000 kn dijelova dok je jos masina 200/250 isplativa investicija!
pralas:
danas mi ističe rega...
e sada,planiram ga registrirati u utorak,zanima me jel imam kakav "luft" ako se ne varam tjedan dana?
planiram sutra u skolu skuterom,sansa je mala da ce me zaustaviti,ali ako me slucajno zaustave jel to 700 kn kazne ili?
Go-Go RUNNER:
Ima ti na polici točno vrijeme do kada ti osiguranje vrijedi. Ako te uhvate poslje toga onda ti je kazna do 20000kn ako se ne varam, za tehnički neispravno vozilo nezz koliko je.
vx:
--- Citat: pralas - 03 Lipanj, 2012, 11:58:02 ---danas mi ističe rega...
e sada,planiram ga registrirati u utorak,zanima me jel imam kakav "luft" ako se ne varam tjedan dana?
planiram sutra u skolu skuterom,sansa je mala da ce me zaustaviti,ali ako me slucajno zaustave jel to 700 kn kazne ili?
--- Kraj citata ---
imaš neki luft, mislim oko 15 dana (ali nisam siguran)
obično se sranja dogode baš kad ne treba (bar meni :toothy12: ), tako da bolje da ti jedan dan ostane kući, nego da plaćaš kaznu 20 000kn....
jer i u slučaju prometne bio mogao najebati, ne samo ako te zaustave
pralas:
ma i to sto kazete,bolje ostati čiku dok sepeta ne registriram ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju