Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (77/217) > >>

pralas:

--- Citat: steeef - 23 Svibanj, 2012, 21:49:49 ---stajling ne vozi,to je manje bitno..bolje da si to sve pospremal na stranu i napravil si 200cc jer kolko god ti sad pisal i govoril da ti je dost i da super ide znam da ti je već sad postalo slabo  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
istina da,ali i da sam ostavio sve sa strane opet ne bi mogao napraviti nista prije 9-10 mjeseca,jer ne bi skupio dovoljno novaca...a kada se bude radilo želim sve pošteno napraviti i onda sam miran...
planiram ostaviti svoju masinu jer me sluzi dobro i ne vidim razloga kupovati vxr masinu jer sam izracunao da ce me puno vise kostati a opet moze biti mačak u vreci,sad ovom masinom znam da je uredna i to je najvaznije...
planiram kupiti 200 klip i cilindar,getribu vxr,dekompresor i bregastu vxr te složiti na ovu masinu i jos mi lijepo ostaje multivar sa ove mašine...na sve to nove brtve,odmah sve karike promjeniti,fazni i poklopac faznog,selene,membranu karba,servis napraviti i toe to...kada se to napravi onda sam miran i dugoročno je rjesenje,to ce moj lega gumeni slagati samo njemu dajem masinu u ruke  :)

a ovo si u potpunosti pogodio,jako mi je postalo slabo,bas sam se danas isao provozati i kao da bicikli vozim,i to samo odjedanput...prije sam jos bio zadovoljan ali sada me najvise brine sto cu na ovom česmetu od 125 ccm morati provesti cijelo ljeto,kontam da cu popizdit al jebiga sta je tu je  :angry9:
nek je bar sada ovo napravljeno kako spada i sve,sad jos samo masinu srediti i mirna Bosna  :)

Tomi_ZG:
Ma jooj,pa nejde to tak loše,voziš se brže neg na nekom baseu,a trošiš manje benge i nemaš sranja sa murijom zbog blokada,tak da sagledaj to sa pozitivne strane.E da mi je sad vx jer ja ću po#izdit na ovom svom.

pralas:

--- Citat: Tomi_ZG - 23 Svibanj, 2012, 22:15:21 ---Ma jooj,pa nejde to tak loše,voziš se brže neg na nekom baseu,a trošiš manje benge i nemaš sranja sa murijom zbog blokada,tak da sagledaj to sa pozitivne strane.E da mi je sad vx jer ja ću po#izdit na ovom svom.

--- Kraj citata ---
ma niko nije rekao da on ide loše  ;D
ja se sjecam kada sam kod proslg vlasnika isao na probnu voznju prije kupnje,meni je skuter letiooo jer prije toga nisam vec duze vrijeme nesta vozio...
ali ovako kad si ti svaki dan na skuteru,i volis malo "divljat" nakon nekog vremena ti postane prespor,a i općenito cim mi je inace skuter dosadio automatski sam slagao jaci setup a sad je mogu jebat do jeseni  :laughing7:
ima on puno prednosti,pouzdanost,potrosnja,mala ulaganja u servise,ne moras imati blokadu,tih je...
ma neka,važno da on sada gura i da se ja mogu navozavati sa svojom ekipicom a na zimu cemo šarafat ;)

Loris Ri:
A vidjet ces kasnije kad stavis 200 i naviknes se i onda sjednes na 125.ja sam neki dan sjeo na st-a od bratica,osjecaj koda stojim,na gas nema nekog odgovora...strasno  :icon_biggrin:
i fazni lanac,vodilice,zubcanike nemoras mjenjat,po manualu je na 50 il 60tkm.

pralas:

--- Citat: Loris Ri - 23 Svibanj, 2012, 23:50:43 ---A vidjet ces kasnije kad stavis 200 i naviknes se i onda sjednes na 125.ja sam neki dan sjeo na st-a od bratica,osjecaj koda stojim,na gas nema nekog odgovora...strasno  :icon_biggrin:
i fazni lanac,vodilice,zubcanike nemoras mjenjat,po manualu je na 50 il 60tkm.

--- Kraj citata ---
vjerujem da...bas sam neki dan vozio od hrce vxa 250 i jako lijepo ide skuter,za po gradu taman  ;D
znam da se ne mora,ali volio bi i to promjeniti i onda da zaboravim na neko duže vrijeme ulaganje u masinu  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju