Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (78/217) > >>

steeef:
lega komplikuješ pa da te malo razbudim..vx 200 i vxr 200 nist su jednaki nit jednako idu..vxr 200 mašina ima dosta više momenta dok vx200 se mora terat u okretaje da bi imal snage ko i ova vxr mašina (al opet nema) a stim naravno više pati i radilica i veće je opterečenje.zna se onda i kojem je manja potrošnja..
s tim da ak oćeš napravit swap kak se spada moraš uzet novu termo grupu koja košta oko 1400kn s tim i sve nove dihtiunge getribu,bregastu s dekompresorom itd..
s tim da ak budeš ostavil vx vario onda budeš moral stavit i remen od vx-a koi je kraći i stim i krajnja bude manja nego na vxru.
uglavnom opcija da se uzme vxr blok je 800x bolja..promjeniš karike i dihtunge,ušlajfaju se ventili i sicevi i peri..još te bude jeftinije izašlo i još moreš prodat svoju 125 mašinu i vratit si neku lovu.
uglavnom,neću više da se mešam  :hello:

R@kija:
nemoj to slagat,200 ti bude za 1 mjesec slabo,odi odma na neznam nexus 500

pralas:

--- Citat: steeef - 24 Svibanj, 2012, 23:54:29 ---lega komplikuješ pa da te malo razbudim..vx 200 i vxr 200 nist su jednaki nit jednako idu..vxr 200 mašina ima dosta više momenta dok vx200 se mora terat u okretaje da bi imal snage ko i ova vxr mašina (al opet nema) a stim naravno više pati i radilica i veće je opterečenje.zna se onda i kojem je manja potrošnja..
s tim da ak oćeš napravit swap kak se spada moraš uzet novu termo grupu koja košta oko 1400kn s tim i sve nove dihtiunge getribu,bregastu s dekompresorom itd..
s tim da ak budeš ostavil vx vario onda budeš moral stavit i remen od vx-a koi je kraći i stim i krajnja bude manja nego na vxru.
uglavnom opcija da se uzme vxr blok je 800x bolja..promjeniš karike i dihtunge,ušlajfaju se ventili i sicevi i peri..još te bude jeftinije izašlo i još moreš prodat svoju 125 mašinu i vratit si neku lovu.
uglavnom,neću više da se mešam  :hello:

--- Kraj citata ---
vidis vidis,nesta sam i čuo da vx200 nikad nece ici ko kao vxr.ali nisam znao da je tolika razlika...samim time mi se onda ni ne isplati raditi swap...
a nista onda,vidjet cemo u jesen,izgleda da cu ce onda ipak viti vxr masina ako ne dode do promjene plana...

Rakija:odma na r1 :)
sve postane slabo,ali nisam pri parama da mogu uopce razmisljati o nexusu 500 a i onda bi jos morao polagati...jednu opciju sam imao sa kupnjom rs-a 125,ali kakvo je stanje sa cijenom goriva+koliko se ja vozim činimi se da nece biti nista do toga!

walkay:
Pa vidis care, da si kupio Big Bojlera nebi tak nesto pisao... SP125 i swap na 180 i deri! A tu nema zajebancije hoce ic kao pravi SP180 ili ne... ako ti se dosadi stavis 25 karb i vozis dalje!  :laughing7:

pralas:

--- Citat: walkay - 25 Svibanj, 2012, 11:49:17 ---Pa vidis care, da si kupio Big Bojlera nebi tak nesto pisao... SP125 i swap na 180 i deri! A tu nema zajebancije hoce ic kao pravi SP180 ili ne... ako ti se dosadi stavis 25 karb i vozis dalje!  :laughing7:

--- Kraj citata ---
to je onda opet swap  :laughing7:
care,kad vec forsaš BB da te pitam malo  :)

kako uopce usporediti izgled starog runnera sp125 i novog vx-a?

sta je sa potrosnjom benge i ulja?

općenito je 4t dosta ispred 2t i cvajtak polako odlazi u povijest,pa cak i ako se gleda i o pouzadnosti masine...
a i davat pare za skuter star 10-12 godina je apsurdno,i ako vec kupujem nova verzija je bila must have!

znas i sam kako stoje stvari al me bas volis prcat,eto ti sad  ;D

ugl. kako god ja ni lipe ne zalim sto sam uzeo vx-a,sad mozes drkat kako izgleda jos samo 200ccm masina i bit ce za 10!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju