Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (76/217) > >>

pralas:

--- Citat: hrca - 21 Svibanj, 2012, 20:20:39 ---znaci lik mi pokupio pola stvari xD ,dekl,plastike,stop,km/h,xenon jos je zaprijetio da ce mi i crne felge maznut xD

--- Kraj citata ---
:notworthy: :toothy12:

pralas:
evo jos jednom sam izmjerio potrosnju:

4l/100km-sa Deakom,gradska agresivnija vožnja

s tim da bi trebo kupiti novi filter,zadnji put sam ga nabrzaka oprao,ko zna mozda jos potrosnja padne deci-dva  :laughing7:

mhr-team:

--- Citat: pralas - 23 Svibanj, 2012, 20:45:42 ---evo jos jednom sam izmjerio potrosnju:

4l/100km-sa Deakom,gradska agresivnija vožnja

s tim da bi trebo kupiti novi filter,zadnji put sam ga nabrzaka oprao,ko zna mozda jos potrosnja padne deci-dva  :laughing7:

--- Kraj citata ---

inače to je ta normalna potrošnja baotiana  :laughing7:

pralas:

--- Citat: mhr-team - 23 Svibanj, 2012, 20:53:01 ---inače to je ta normalna potrošnja baotiana  :laughing7:

--- Kraj citata ---
nis ne pitaj ovo mi je šok  :laughing7:
sjecam se u 6 mj,kada sam na TGB-u imao minarelli makinu onog roosta i metrakit,bio sam 3x na benzinskoj u jednom danu  :laughing7:

vec mi je bilo neugodno,pa sam svaki put isao na drugu benzinsku  :icon_biggrin:

steeef:
stajling ne vozi,to je manje bitno..bolje da si to sve pospremal na stranu i napravil si 200cc jer kolko god ti sad pisal i govoril da ti je dost i da super ide znam da ti je već sad postalo slabo  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju