Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
pralas:
wakay:aj aj valj ce nas vrijeme posluziti :)
Loris:pa nije Robi ni lud,zna čovjek sta valja :icon_tongue:
ps.ali runneru puno bolje stoji buzetti bočna nogara nego na nrg poweru 2005 :laughing7:
jao ovo nisam smio reći :toothy3: :glasses9:
mhr-team:
--- Citat: pralas - 19 Travanj, 2012, 18:58:04 ---hvala druže,trudim se :icon_thumright:
jos sam zaboravio reci,auspuh cu ipak dati pjeskariti pa cu ga baciti u crno da bude tip-top...u planu je jos deklo ispolirati lagano ali to otom po tom,ne smeta mi deklo koliko me auspuh bode u oči :toothy11:
i pokušavam naci onu plastiku kod bravice sto je ostečena jer su ga tu pokusali ukrasti kod prošlog vlasnika,a svi toliko napuhnu cijenu da to nije normalno bolje cu je otici u servis kupiti barem je nova...valj ce neko naletiti sa normalnom cifrom
--- Kraj citata ---
odlično i onda karbon foliju na zaštitni lim :icon_thumright:
a bravica hmmmm... de neku sliku, možda se i to da nekako riješit, popravit :icon_thumright:
pralas:
--- Citat: mhr-team - 20 Travanj, 2012, 08:27:09 ---odlično i onda karbon foliju na zaštitni lim :icon_thumright:
a bravica hmmmm... de neku sliku, možda se i to da nekako riješit, popravit :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
kako se uopce stavlja ta karbon folija,samo se naljepi?di je ima za kupiti i koliko novaca? ;D
kasnije poslikam bravicu,ne izgleda lijepo,ali sam siguran da bi se dalo srediti...samo sto je problem sto pola plastika mora skinuti da bi nju mogao skinuti :toothy3:
Loris Ri:
--- Citat: pralas - 20 Travanj, 2012, 13:48:40 ---kako se uopce stavlja ta karbon folija,samo se naljepi?di je ima za kupiti i koliko novaca? ;D
kasnije poslikam bravicu,ne izgleda lijepo,ali sam siguran da bi se dalo srediti...samo sto je problem sto pola plastika mora skinuti da bi nju mogao skinuti :toothy3:
--- Kraj citata ---
imam ti ja foliju ako oces...bio sam uzeo sa ebaya 5rola(120x30cm),mislio sam da ce mi falit al sad neznam sta cu snjom...
ako oces 2role za 80kn sa mojom postarinom...il jedna za 50kn
pralas:
--- Citat: Loris Ri - 20 Travanj, 2012, 14:39:32 ---imam ti ja foliju ako oces...bio sam uzeo sa ebaya 5rola(120x30cm),mislio sam da ce mi falit al sad neznam sta cu snjom...
ako oces 2role za 80kn sa mojom postarinom...il jedna za 50kn
--- Kraj citata ---
cek jedna je 120x30 cm?
to mi je i vise nego dovoljno,za prekriti plastiku na auspuhu i onaj mali lim kod grane :icon_thumright:
to foliju samo zaljepim i toe to?
btw.uzet cu onda od tebe tu jednu ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju