Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (50/217) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 19 Travanj, 2012, 18:49:53 ---Ista je i u mene, baš je sexy  :)

--- Kraj citata ---

--- Citat: pralas - 19 Travanj, 2012, 18:51:16 ---j#bozovna  :toothy11:

--- Kraj citata ---
Sad i mene nabrijavate da stavim fensi buzzetti bočnu  ;D
Trenutno je oriđiđi vxr-ova
Jel je više nagnut u stranu sa ovom i dali si ju montirao bez skidanja plastike,vidim da nema navoj na nosaču ko original neg moraš matice guzit od iza

pralas:
robi:
to se sporazumijeva,da procijenis kako ide sa multivarom ;)
nadam se da mađo nece otkazati i da ce vrijeme biti sunčano  :)

Tomi_ZG:montirao sam ju bez skidanja plastika,malo je zajebano jer nema navoj na nosacu nego moras matice iza stavljati...iskreno nisam se toliko napatio,samo si donesi neki jastuk da mozes kleknuti i ide to bez problema,jednom rukom drzis maticu iza a drugom sarafis...cim uhvati navoj na konju si  ;D

Kmich83:
Ljepi skuter.

walkay:
Ako bude ok vrijeme mozemo ic..., dogovorit cemo se preko facea! :icon_thumright: Sva sreca sto je kod mene lezaj u deklu ok, pa je SP mobilan... koja spika brate, pa taj lezaj moze promjenit sam za cas! :dontknow:

Loris Ri:

--- Citat: Tomi_ZG - 19 Travanj, 2012, 23:30:03 ---Sad i mene nabrijavate da stavim fensi buzzetti bočnu  ;D
Trenutno je oriđiđi vxr-ova
Jel je više nagnut u stranu sa ovom i dali si ju montirao bez skidanja plastike,vidim da nema navoj na nosaču ko original neg moraš matice guzit od iza

--- Kraj citata ---
da,sad su i mene navukli :P
sta je je ljepo izgleda :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju