Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
mhr-team:
da, samo je zaljepiš... lijepiš je sa fenom za kosu da ti se "omekša" ugl nije problem, ako ne znaš mogu ti i ja to odradit :icon_thumright:
pralas:
--- Citat: mhr-team - 20 Travanj, 2012, 15:38:02 ---da, samo je zaljepiš... lijepiš je sa fenom za kosu da ti se "omekša" ugl nije problem, ako ne znaš mogu ti i ja to odradit :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
jesi ti sada u Osijeku?
budem vidio kada dode kak to treba napraviti,ne moze biti toliko komplicirano ;D
Loris Ri:
ja sam ti odg na pm... :icon_thumright:
nije ti tesko zaljepit na tu plastiku i zastitu :icon_thumright:
mhr-team:
--- Citat: pralas - 20 Travanj, 2012, 15:40:10 ---jesi ti sada u Osijeku?
budem vidio kada dode kak to treba napraviti,ne moze biti toliko komplicirano ;D
--- Kraj citata ---
nisam brajo... u županji sam...
ugl. odrežeš komad malo veći od toga lima i zaljepiš i onda ideš lagano sa fenom griješ i navlačiš di treba i lagano istiskuješ zrak... ako se negdje pojavi malo zraka tu napraviš crticu sa skalpelom cca 3,4,5 mm i pređeš prstom preko toga,... nije problem... a i imaš 120cm folije tako da ako ne uspije prvi puta, uspjet će drugi :icon_thumright:
pralas:
--- Citat: mhr-team - 20 Travanj, 2012, 15:48:14 ---nisam brajo... u županji sam...
ugl. odrežeš komad malo veći od toga lima i zaljepiš i onda ideš lagano sa fenom griješ i navlačiš di treba i lagano istiskuješ zrak... ako se negdje pojavi malo zraka tu napraviš crticu sa skalpelom cca 3,4,5 mm i pređeš prstom preko toga,... nije problem... a i imaš 120cm folije tako da ako ne uspije prvi puta, uspjet će drugi :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
oukejj budem se ja snašao,isfušario nes kao uvijek do sada :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju