Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (49/217) > >>

mhr-team:
svaka čast druže... lijepo ga sređuješ  :icon_thumright:
ja bi još ispolirao dio tubova i stavio 3d karbon foliju na njih i eventualno na zaštitni lim na auspuhu... i malo deklo sredio da se sjaji i to je to  :icon_thumright:

pralas:

--- Citat: mhr-team - 19 Travanj, 2012, 18:52:14 ---svaka čast druže... lijepo ga sređuješ  :icon_thumright:
ja bi još ispolirao dio tubova i stavio 3d karbon foliju na njih i eventualno na zaštitni lim na auspuhu... i malo deklo sredio da se sjaji i to je to  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
hvala druže,trudim se  :icon_thumright:
jos sam zaboravio reci,auspuh cu ipak dati pjeskariti pa cu ga baciti u crno da bude tip-top...u planu je jos deklo ispolirati lagano ali to otom po tom,ne smeta mi deklo koliko me auspuh bode u oči  :toothy11:
i pokušavam naci onu plastiku kod bravice sto je ostečena jer su ga tu pokusali ukrasti kod prošlog vlasnika,a svi toliko napuhnu cijenu da to nije normalno bolje cu je otici u servis kupiti barem je nova...valj ce neko naletiti sa normalnom cifrom

_r0bi_:

--- Citat: pralas - 19 Travanj, 2012, 18:15:09 ---moj cijenjeni meštar Robi je rekao da je ovo must have stvarčića,i da će anđeli popizditi kada je vide  :o  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

jaoooooooooooooo strvinooooo  :love4:  :love7:  :love4:

pralas:

--- Citat: _r0bi_ - 19 Travanj, 2012, 23:18:05 ---jaoooooooooooooo strvinooooo  :love4:  :love7:  :love4:

--- Kraj citata ---
:love7:
ako ovi kurajberi ne otkažu(a deny je vec otkazo,kaze mora sp na servis i izgleda otisao onaj lezaj u deklu,jebes ti to gene 4t rulz  :laughing7:) budes vidio kako to izgleda u subotu...

cekam jos mađu da vidim sta ce reci,valjda me on nece iznevjeriti  ;D

_r0bi_:

--- Citat: pralas - 19 Travanj, 2012, 23:20:37 --- :love7:
ako ovi kurajberi ne otkažu(a deny je vec otkazo,kaze mora sp na servis i izgleda otisao onaj lezaj u deklu,jebes ti to gene 4t rulz  :laughing7:) budes vidio kako to izgleda u subotu...

cekam jos mađu da vidim sta ce reci,valjda me on nece iznevjeriti  ;D

--- Kraj citata ---

jaooooo ma vrata su vam uvijek otvorenaaa   :icon_thumright: pa vald cu dobit dir  :binkybaby:
btw ako zolta stari nebude sj#bo taj nece sjebat garant a kod denija je visa sila u pitanju a ne samo 2T SKUTER  :toothy12:  :toothy9: tak da ja mu ne zamjeran nista  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju