Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
Loris Ri:
--- Citat: pralas - 14 Travanj, 2012, 19:58:13 ---a meni su žmige puno ljepse ovako ali ukusi su različati,oni serijski ko da najvještuju Isusovo rođenje koliki su i to je bila suvišna supstanca koja se morala eliminirat ;)
hahah ma dobar je on vaki,znas da meni skuter sluzi da ga vozim a ne da ga glancam cijelo vrijemo :icon_tongue:
gigo:dobre su gume,sad sam vec navikao lagano,kad se zagriju stvarno drže,fali mi 1 cm da ih ispunim do kraja i tu se lagano vec osjeti da nekad da klize lagano,ali kada bude toplije ide to do kraja sigurno...za normalnu vožnju su i predobre!
iako sam vec rekao iduce su nove michelinke :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ljepe su zmige :icon_thumright:
ici ces sigurno do kraja gume..jesi se naviknuo na njih??
pralas:
--- Citat: Loris Ri - 14 Travanj, 2012, 22:24:07 ---ljepe su zmige :icon_thumright:
ici ces sigurno do kraja gume..jesi se naviknuo na njih??
--- Kraj citata ---
jesam,zadovoljan sam sa gumama,kada bude toplije jos ce se vise ljepiti za cestu a i sada dobro drze ;)
pralas:
Sta je ovo bokte!!??
moj cijenjeni meštar Robi je rekao da je ovo must have stvarčića,i da će anđeli popizditi kada je vide :o :icon_tongue:
čeka se jos jedino NOVA kalota za malossi multivar i malossi role 9.5gr,kalotu su morali kovati jer je nije bilo na lageru pa im se to bas nije svidjelo :toothy11:
ugl sve je poslano iz Belgije i dolazi i roku tjedan dana...
kada to dode,GAME OVER za ovu sezonu,napravljeno je i vise nego sto sam planirao i potrosio dosta love...sljedece sezone počinje pravi maskebal ;)
ps. zahvala steefu sto uvijek pomogne kad mi nesto treba,pravi si meštar :icon_thumright:
također hvala prijatelju Dombi preko kojega sam narucio dijelove :icon_thumright:
Go-Go RUNNER:
Ista je i u mene, baš je sexy :)
pralas:
--- Citat: Go-Go RUNNER - 19 Travanj, 2012, 18:49:53 ---Ista je i u mene, baš je sexy :)
--- Kraj citata ---
j#bozovna :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju