Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (44/217) > >>

Loris Ri:
zadovoljan sa pirellicama ??

pralas:

--- Citat: Loris Ri - 11 Travanj, 2012, 23:32:24 ---zadovoljan sa pirellicama ??

--- Kraj citata ---
a gledaj iskreno cu ti reci,gume su dobre ali sam očekivao malo bolji grip...
imaju jako čudan nagib i to mi se ne sviđa,i ne znam je li to da nasih cesta u Osijeku ali dosta cesto kada se malo vise nagnem osjetim da krenu bjezati lagano...kod kočenja je prednja dobra i ljepi za cestu,ne proklizuje osim ako ko konj ne stisnes...

sve skupa gume su jos nove,napravio sam 100 km i tesko je nesto vise reci,svaka je guma dobra dok je nova a njihova prava kvaliteta i grip se vide tek nakon 3 000 km...

u svakom slučaju,ne žalim sto sam uzeo ove gume i drago mi je sto sam probao nove gume jer dobro drze...ali iduce gume su definitivno one michelin dvokomponentne  :icon_thumright:

Loris Ri:

--- Citat: pralas - 11 Travanj, 2012, 23:57:16 ---a gledaj iskreno cu ti reci,gume su dobre ali sam očekivao malo bolji grip...
imaju jako čudan nagib i to mi se ne sviđa,i ne znam je li to da nasih cesta u Osijeku ali dosta cesto kada se malo vise nagnem osjetim da krenu bjezati lagano...kod kočenja je prednja dobra i ljepi za cestu,ne proklizuje osim ako ko konj ne stisnes...

sve skupa gume su jos nove,napravio sam 100 km i tesko je nesto vise reci,svaka je guma dobra dok je nova a njihova prava kvaliteta i grip se vide tek nakon 3 000 km...

u svakom slučaju,ne žalim sto sam uzeo ove gume i drago mi je sto sam probao nove gume jer dobro drze...ali iduce gume su definitivno one michelin dvokomponentne  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
napocetku je i meni nagib bio ful cudan al se naviknes nakon parsto kilometara i bude odlicno...barem je meni tako bilo  :icon_thumright:
pricekaj vidjet ces da su odlicne...
takoder poslje pirellica cu probat michelinke pa cu vidjet koja mi vise pase i na njima ostat...

pralas:

--- Citat: Loris Ri - 12 Travanj, 2012, 00:00:59 ---napocetku je i meni nagib bio ful cudan al se naviknes nakon parsto kilometara i bude odlicno...barem je meni tako bilo  :icon_thumright:
pricekaj vidjet ces da su odlicne...
takoder poslje pirellica cu probat michelinke pa cu vidjet koja mi vise pase i na njima ostat...

--- Kraj citata ---
bumo vidjeli,treba malo vremena dok se naviknem...

nego kako mogu znati jer selen dobar ili ne?

Loris Ri:
Ako nije ispucan dobar je...a ako osjetis da u voznji plese masina onda je do lezaja u nosacu ako je selen dobar...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju