Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
Grale:
krivo si čuo...gleda se i kubikaža i kw :icon_biggrin:
pralas:
--- Citat: Grale - 02 Travanj, 2012, 14:22:58 ---krivo si čuo...gleda se i kubikaža i kw :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
e dobro onda,sad mi je vec lakse ;D
Loris Ri:
--- Citat: pralas - 02 Travanj, 2012, 13:43:54 --- :glasses9:
da vidio sam kako si ti napravio,odlično je tako...nego je te zajebava policija i jel mozes tako proci tehnički ?
ma zajebano ti je kad sa starim kupis motor lapo-lapo ,ne smijem nist dirati,strah ga da ne zavrsi kao TGB(i treba ga biti strah) ;D
vec je paniku napravio kad sam pišljive žmigavce promjenio,a na to bi zamrači,posebno je napomenuo da ni u ludilu ne diram taj zadnji nosac jer sam ga na tgb-u isto bio maknio i tablicu stavio na rep pa je kasnije bilo problema i sa policijom i tehničkim...
neka on ovako ostane,serijski look,a na zimu je vrijeme za kemijanje oko masine,sad se samo vozit :biker2:
--- Kraj citata ---
dosad jos nitko nista...samo je jdnom jedan primjetio al je reko da je ok i da se dobro vidi,samo da je ne stavljam pod rep..
walkay:
Kupio si gume a ja jos uvijek nisam vidio slike, kako izgleda skuter sa gumama... :hmh:
pralas:
--- Citat: walkay - 11 Travanj, 2012, 23:02:32 ---Kupio si gume a ja jos uvijek nisam vidio slike, kako izgleda skuter sa gumama... :hmh:
--- Kraj citata ---
polako,nije jos sve gotovo ;D
moraju stići svi dijelovi koji su planirani pa ce biti updejt :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju