Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
pralas:
--- Citat: Loris Ri - 12 Travanj, 2012, 17:41:35 ---Ako nije ispucan dobar je...a ako osjetis da u voznji plese masina onda je do lezaja u nosacu ako je selen dobar...
--- Kraj citata ---
nije ispucan,nego ono to je bas sitno sitno vidjet ces na slikama pa reci sta mislis....
nego zadnji put kad sam bio kod gumija,probao je na mjestu razmrdati masinu da vidi koliko lufta ima i rekao je da je sve normalno,malo lufta mora imati a ako se pretegni onda ce biti tvrdo u voznji...
zato bas i pitam,zanima me hoce taj selen izdrzati ovu sezonu da znam jesam napokon stavio točku na I sto se tice ulaganja :laughing7:
walkay:
Ma moze to jos, dok nije ispucana guma vozi! :icon_thumright:
Loris Ri:
dobro je to :icon_thumright:
nema potrebe za mijenjanjem jos dugo,osim nedo bog ako padnes,kad se padne u 90% slucajeva puca...
pralas:
ajd barem nesto,dosta je bilo vise ulaganja za ovu sezonu ;D kad jos par stvari dode vit ce update :icon_thumright:
pralas:
stavljen malossi multivar,skuter ide malo bolje ali sam ocekivao vise...
narucena ja nova kalota za za multivar(ipak novi su zubci must have,ovo je slozeno samo za probu) i malossi role 20x17 9.5gr(malossi je must have,rms je za pičke :binkybaby: )
kupljeni su novi klizači,i sada su gore rms role 9.5 gr...mozda multivaru ne odgovara ovaj dayco kevlar,ko će ga znati...
ugl. ako ostane isto,skinit cu multivar i prodati ga...moglo bi uskoro 200 ccm :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju