Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (24/217) > >>

walkay:

--- Citat: pralas - 11 Ožujak, 2012, 23:03:34 ---jbg brajo  :toothy3:
u 15h mozemo krenuti,to je ono stvarno najnajranije sto mogu  :toothy11:

--- Kraj citata ---
Ja mogu ranije, pa mozemo napraviti brzi servis! ;D

_r0bi_:

--- Citat: walkay - 11 Ožujak, 2012, 23:09:27 ---Ja mogu ranije, pa mozemo napraviti brzi servis! ;D

--- Kraj citata ---

moze zoltika naravno  :icon_thumright:
ovaj mrakan nek dode sam sa svojim vx-om ko ga j***  :toothy12:  :toothy9:  :icon_thumright:

pralas:

--- Citat: _r0bi_ - 11 Ožujak, 2012, 23:11:54 ---moze zoltika naravno  :icon_thumright:
ovaj mrakan nek dode sam sa svojim vx-om ko ga j***  :toothy12:  :toothy9:  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
:icon_tongue:

pralas:
bump,bio malo u shoppingu  :)

kupljen dayco kevlar(htio sam uzeti obicni ali nije bilo) i filter ulja...
jos trebaju doci rms rolice 20x17 7.3gr koje sam narucio,ulje motul scooter power 5w40 full sintetika i lanac za zakljucavanje....
ugl sve ce biti tu do petka,a onaj auspuh i sitnice za sat su kod Hrce tako da ce te to vidjeti kada bude na skuteru...

ps.zahvala steefu na savjetima,malo sam ga izgnjavio  :toothy11:

pralas:
eto upravo se vratio sa servisa,fala gumenom i hrci...
nisam stigao promjeniti auspuh,okvir i podlogu sata to cu drugi puta...

stavljen dayco kevlar,rolice rms 7.3,silkolene scoot sport 4 full sintetika i filter ulja...
sta reci osim da skuter ide jedno 15 % bolje,a i prije je isao super...sad doslovno čupa u startu ko da sam vario stavio,nezz koji mu je ali samo neka tako ostane ;)
jedino ja debil zaboravio kupiti nove klizace variomata,pa su ostali stari ali nema veze izdrzat ce valjda 3 500km do nove izmjene ulja i filtera pa cu i njih odma zamjeniti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju