Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
walkay:
--- Citat: pralas - 11 Ožujak, 2012, 23:03:34 ---jbg brajo :toothy3:
u 15h mozemo krenuti,to je ono stvarno najnajranije sto mogu :toothy11:
--- Kraj citata ---
Ja mogu ranije, pa mozemo napraviti brzi servis! ;D
_r0bi_:
--- Citat: walkay - 11 Ožujak, 2012, 23:09:27 ---Ja mogu ranije, pa mozemo napraviti brzi servis! ;D
--- Kraj citata ---
moze zoltika naravno :icon_thumright:
ovaj mrakan nek dode sam sa svojim vx-om ko ga j*** :toothy12: :toothy9: :icon_thumright:
pralas:
--- Citat: _r0bi_ - 11 Ožujak, 2012, 23:11:54 ---moze zoltika naravno :icon_thumright:
ovaj mrakan nek dode sam sa svojim vx-om ko ga j*** :toothy12: :toothy9: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:icon_tongue:
pralas:
bump,bio malo u shoppingu :)
kupljen dayco kevlar(htio sam uzeti obicni ali nije bilo) i filter ulja...
jos trebaju doci rms rolice 20x17 7.3gr koje sam narucio,ulje motul scooter power 5w40 full sintetika i lanac za zakljucavanje....
ugl sve ce biti tu do petka,a onaj auspuh i sitnice za sat su kod Hrce tako da ce te to vidjeti kada bude na skuteru...
ps.zahvala steefu na savjetima,malo sam ga izgnjavio :toothy11:
pralas:
eto upravo se vratio sa servisa,fala gumenom i hrci...
nisam stigao promjeniti auspuh,okvir i podlogu sata to cu drugi puta...
stavljen dayco kevlar,rolice rms 7.3,silkolene scoot sport 4 full sintetika i filter ulja...
sta reci osim da skuter ide jedno 15 % bolje,a i prije je isao super...sad doslovno čupa u startu ko da sam vario stavio,nezz koji mu je ali samo neka tako ostane ;)
jedino ja debil zaboravio kupiti nove klizace variomata,pa su ostali stari ali nema veze izdrzat ce valjda 3 500km do nove izmjene ulja i filtera pa cu i njih odma zamjeniti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju