Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
Tomi_ZG:
Aj super ak ide bolje,jedino neznam dal ti je bilo pametno stavljat RMS role jel s kim god sam pričao postanu kockaste nakon 1000km,a i meni osobno su se pojele u rekordnom roku
pralas:
--- Citat: Tomi_ZG - 17 Ožujak, 2012, 20:58:47 ---Aj super ak ide bolje,jedino neznam dal ti je bilo pametno stavljat RMS role jel s kim god sam pričao postanu kockaste nakon 1000km,a i meni osobno su se pojele u rekordnom roku
--- Kraj citata ---
ma pričao sam sa steefom i on kaze da uopce nisu lose,da su mu se trosile jednako kao i malossi...
na 2t je druga prica,i meni se na 2t pojele u brzom roku...
a i nisam cicija ak treba mjenjat cu ih svakih 3 500 km i do jaja ;)
Tomi_ZG:
--- Citat: pralas - 17 Ožujak, 2012, 21:00:35 ---ma pričao sam sa steefom i on kaze da uopce nisu lose,da su mu se trosile jednako kao i malossi...
na 2t je druga prica,i meni se na 2t pojele u brzom roku...
a i nisam cicija ak treba mjenjat cu ih svakih 3 500 km i do jaja ;)
--- Kraj citata ---
Nadam se da onda nebu problema :icon_thumright:
Grale:
navodno njim je jedini problem kaj fulaju u gramazi,a to se lako provjeri...klizači ak su bili dobri izdržali budu još 3 tkm
pralas:
--- Citat: Grale - 17 Ožujak, 2012, 21:15:07 ---navodno njim je jedini problem kaj fulaju u gramazi,a to se lako provjeri...klizači ak su bili dobri izdržali budu još 3 tkm
--- Kraj citata ---
da,to je istina i to je dokazao Giz jos davnih dana da odstupa u gramazi od deklariranog...
ugl ne zamaram se koliko su zapravo kada motor ide super,a klizaci su bili ok
kada smo skinuli deklo,rolice koje su bile untra su bile malo potrosne nista strasno i moglo je to jos dosta voziti,remen je bio 21.5 a kada je nov 22.5 znaci gurao bi on jos dosta...
ali sam odlucio sve promjeniti pa da sam miran,a i dobro je ispalo jer se skut preporodio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju