Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (23/217) > >>

_r0bi_:
dakleee ovo cem samo jedamput rec Pralas vx je mrak  :icon_thumright: (da se razumijemo Power je ljepsi crni al ok  :jerk: ) i neobaziri se za price opusti se i uzivaj tj napokon pocni tuc km  :laughing7:  :icon_thumright:

nadalje kake su to pretnje nije valda da ce te doc  :toothy12: jujuju ja sam u petak treca a opiceni Renaultista radi do 13h a za spaljenog elektricara neznam vald' radi  :laughing7:
bilo bi uredu da oko 14h budete vec u Valpovu ada  :icon_thumright:

dolaskom kavica i zajebancija zajamceni  :vopipivo:

MIKSETA:
e to nisam znao da je jeftiniji za vx...imas srece pralas :icon_biggrin:
kod mene origigi remen za vxr je tacno 100 eura  :laughing7:

pralas:

--- Citat: _r0bi_ - 11 Ožujak, 2012, 22:56:13 ---dakleee ovo cem samo jedamput rec Pralas vx je mrak  :icon_thumright: (da se razumijemo Power je ljepsi crni al ok  :jerk: ) i neobaziri se za price opusti se i uzivaj tj napokon pocni tuc km  :laughing7:  :icon_thumright:

nadalje kake su to pretnje nije valda da ce te doc  :toothy12: jujuju ja sam u petak treca a opiceni Renaultista radi do 13h a za spaljenog elektricara neznam vald' radi  :laughing7:
bilo bi uredu da oko 14h budete vec u Valpovu ada  :icon_thumright:

dolaskom kavica i zajebancija zajamceni  :vopipivo:

--- Kraj citata ---
care fala,ne obazirem se previse vazno da mene sluzi i da sam zadovoljan kako ide i do jaja  :icon_thumright:
uhhh ja skolu imam do 2,ili mozda bolje da to prebacimo u subotu ali ovisi kak vi stojite s vremenom?

_r0bi_:

--- Citat: pralas - 11 Ožujak, 2012, 22:59:28 ---care fala,ne obazirem se previse vazno da mene sluzi i da sam zadovoljan kako ide i do jaja  :icon_thumright:
uhhh ja skolu imam do 2,ili mozda bolje da to prebacimo u subotu ali ovisi kak vi stojite s vremenom?

--- Kraj citata ---
aaaaaa j#boteeee co'ek  :angry9: znao sam das zajebat pa u sub smo u evenji molu alooo  :laughing3:
onda u 15h dodite  ::) j#bo te skolaaaaaaaaa  :binkybaby:

pralas:

--- Citat: _r0bi_ - 11 Ožujak, 2012, 23:01:51 ---aaaaaa j#boteeee co'ek  :angry9: znao sam das zajebat pa u sub smo u evenji molu alooo  :laughing3:
onda u 15h dodite  ::) j#bo te skolaaaaaaaaa  :binkybaby:

--- Kraj citata ---
jbg brajo  :toothy3:
u 15h mozemo krenuti,to je ono stvarno najnajranije sto mogu  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju