Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
Tomi_ZG:
A jbg,drugi put uzmi i ti skalpel pa malo njega ostruži :laughing7:
I Zvonkec je danas s tvojim bivšim deakom popljugal :toothy9:
pralas:
LOCK! :sad1:
http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/gilera-runner-vx-125-180-oglas-8466055
pralas:
evo da se javim malo,skuter nije prodan i vjerojatno ostaje kod mene...bila je hrpa ponuda,ali vecinom ljudi nude zamjene na što sam rekao SLABIE...
imam 2 potencijalna kupca za 9. mj,ali vidjet cu do tada...vratio sam se danas s mora i opet idem na more za koji dan tako da ga ionako sada ne mogu prodavati a mozda si odbacim skuter na more pa tamo malo gustat,moram jos vidjeti sta sa transportom...
a i bratić Kamba se ponovio sa derbijem,sada je ekipa full,pa ne znam jel mi je uopće dopušteno prodavanje skutera :D
nisam napravio ni 200 km ove sezone,ali svejedno mi se ne prodaje skuter,jer ponekad stvarno dobro dođe...s obzirom da se nisam bas puno vozio,nisam bas zadovoljan sa ovim dayco kevlar remenom,i imam osjecaj da proklizuje i da bi skuter mogao osjetno bolje ici a i rolice su mozda mrvicu preteske...nikako da nabavim original remen pa da probam,ide i sada dobro,ali moze bolje...samo nemam sad ni para ni vremena da se zajebavam oko prijenosa pa će to sačekati malo...
evo 2 slike trenutno stanja:
danc00:
Kakva ti je to bočna?, to nije original kaj ne? Di si kupil tu nogaru...i kolko košta, izgleda mi dosta bolje nogo ona mala originalna.
pralas:
--- Citat: danc00 - 01 Kolovoz, 2013, 14:43:31 ---Kakva ti je to bočna?, to nije original kaj ne? Di si kupil tu nogaru...i kolko košta, izgleda mi dosta bolje nogo ona mala originalna.
--- Kraj citata ---
buzetti
ako se ne varam na SC-u sam je uzeo oko 20 eura...
naravno da izgleda bolje,ne bih je kupio da izgleda lošije ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju