Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
danc00:
Haha, jbg neki stavljaju stvari da skuter izgleda lošije ;D
Nego kak izgleda kad je nogara gore, jel strši van ili kak ? Idem malo pronjuškat na SC pa ubacim link da vidiš jel to ta :icon_thumright: Možda se isprsim pa i ja to puknem gore :icon_biggrin:
Je to ta?
http://www.scooter-center.com/product/BU4404/Side+stand+BUZZETTI+Gilera+Runner125VX+180VXR+200VXR+4+stroke+2000+2005+black?cat=A_GILERA_RUNNER200VXR06&catmatch=CAT_STYLING_SEITENSTAENDER
pralas:
--- Citat: danc00 - 01 Kolovoz, 2013, 14:51:45 ---Haha, jbg neki stavljaju stvari da skuter izgleda lošije ;D
Nego kak izgleda kad je nogara gore, jel strši van ili kak ? Idem malo pronjuškat na SC pa ubacim link da vidiš jel to ta :icon_thumright: Možda se isprsim pa i ja to puknem gore :icon_biggrin:
Je to ta?
http://www.scooter-center.com/product/BU4404/Side+stand+BUZZETTI+Gilera+Runner125VX+180VXR+200VXR+4+stroke+2000+2005+black?cat=A_GILERA_RUNNER200VXR06&catmatch=CAT_STYLING_SEITENSTAENDER
--- Kraj citata ---
to bi trebala biti ta ako me sjećanje dobro sluzi :icon_thumright:
malo strši van ali nista strasno,meni osobno ne smeta...
balicdim:
jaooooo, šta me iznenadi kad sam otvorio "novi odgovori na vaše postove" :toothy3:
izuvač još nije prodan..... to je malo sumnjivo.... ili ti je oglas istekao na njuškalu ili si dobivao ponude zamjene za kamion šljunka i koji metar drva....
draga mi je ova izjava
--- Citat: ---evo da se javim malo,skuter nije prodan i vjerojatno ostaje kod mene...
--- Kraj citata ---
mislim da će moderatori polako počet pucat po šavovima sa otvaranje i zatvaranjem ove teme ;D
po slikama bi rekao ili si ga lickao svaki dan ili je bio prekriven ceradom... jer koliko vidim nema ni najmanjeg zrna prašine na njemu
nadam se uskoro da će bit uskoro neko okupljanje kod klupica da se ekipa nađe (istina da sad odskačem od ekipe da troznamekastom kubikažom ali nedam se) jer od otvaranje sezone nije bil značajnih okupljanja - čak ni u stilu ocijenjivanja lokalnih curica...
pralas:
balicdim:prijatelju,za sada je takva situacija i eto jos nije prodan a sto se tiče prodaje u 9. mj ima jos vremena do tada,tako da prodaja ovisi o dosta stvari,ne mora znaciti da cu ga prodati,ali kod mene se nikad ne zna pa necu nista sa sigurnošću govoriti...a mogu ti reci da čak nisam ni dobijao neke smiješne zamjene poput drva,šljunka itd. Većinom se tu radilo u zamjeni za neki drugi skuter/motor ma bilo je svakakvih kombinacija,ali zamjene me ne zanimaju :D
ma čini ti se po slikama da nije prljav a ustvari je pun prašine,ova crna boja je magnet za suvišne supstance...inače ti si me često viđao na skuteru(prosle sezone) a sada gotovo da se ne vozim,tu i tamo se provozam kada mi dode ali to je rijetko...zato se i nakupilo toliko prašine...
ma dobro si rekao nema bas vise ekipe na klupicama,nekada se ja znam zaletiti sa ovim svojima navecer malo na klupice i toe to...prosle godine sam bio gotovo svaki dan tamo...
a takva manja okupljanja se uvijek dogovore na brzinu,samo sto je problem sto rijetko kada budemo svi na okupu jer je ljeto pa svi negdje idu i tako to
walkay:
Ako se budes jednom predomislio za zamjenu, imam u dvoristu 100 metara drva pa cemo se dogovoriti! :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju